Houllier tror fortsatt at Michael Owen blir

Liverpools manager er fast i troen på at lagets toppscorer spiller på Anfield til neste sesong. Ny visning av stadionplaner. Riise angrer ikke overgang.

Manageren tror på St. Michael

Han har sagt det før, men gjentok det på Melwood i dag:  Til tross for rykter om det motsatte og ingen underskrivet kontrakt, så viker ikke Gérard Houllier i sin oppfatning om at Michael Owen ikke vil forlate Liverpool i sommer.  – Jeg tror bestemt at Michael vil være her også til neste sesong, slo franskmannen fast.

 

Stadionplaner må utsettes

Liverpool FC sendte i vår inn sin byggesøknad for et 60.000 seters stort stadion i Stanley Park.  Kommunen har i ettertid bedt om mer utførlige opplysninger fra klubben, noe som også er levert.  En oppgradering av planene blir dermed nå lagt ut til ny beskuelse for byens innbyggere.

En talsmann for kommunen kunne fortelle:  - Ytterligere informasjon er mottatt fra klubben.  Dette er en respons på noen av de spørsmålene vi hadde angående design på stadion og det foreslåtte Anfield Plaza.  Noen mindre forandringer er blitt gjort, og vi tillater nå publikum å ta disse i øyensyn fram til 1.juni.

Fra Liverpool har man gitt denne korte kommentaren:  - Byggesøknaden er hos kommunen, og vi vet ikke når den blir behandlet.  Vi regner med at de gir oss beskjed når vurderingen foretas.

Joe Kenny, som er formann i en gruppe som er mot stadionutbygging, hevder at mange deler hans syn:  - Kommunen har bare tatt opp igjen deler av byggesøknaden, det er fortsatt mye som folk i Anfield trenger å vite mer om.  Mange folk er imot dette fordi kvaliteten på stadion er dårlig, og fordi det er feil å bygge ut i Stanley Park.

 

John Arne tror fortsatt på Liverpool

John Arne Riise forlot Monaco til fordel for Anfield og Liverpool FC.  26.mai spiller nettopp Monaco finale i Champions League, mens Liverpool helst bør vinne sine siste to kamper for å kvalifisere seg til neste års Mesterliga.  Nordmannen angrer imidlertid ikke på valget som ble tatt for snart tre år siden:  - Jeg forventet ikke at Monaco skulle komme så langt i Champions League.  Da jeg forlot dem var det problemer innad i klubben, og det tror jeg fortsatt at det er.  Det ser imidlertid ut som om Didier Deschamps har gjort en glimrende jobb.  Det var mange ungdommer der da som ikke var i nærheten av førstelaget, men som nå spiller fast og gjør det veldig bra.  Jeg reiste til Liverpool fordi jeg trodde det var en større og bedre klubb, og jeg tror fortsatt at det er tilfellet.

- Jeg føler meg bra nå, og selvtilliten har kommet tilbake.  Jeg satte en høy standard siden jeg spilte i hver kamp den første sesongen.  I det andre året synes jeg ikke at jeg gjorde det så dårlig, men folk forventet at jeg skulle spille enda bedre enn under den første sesongen.  Det ville alltid være en vanskelig oppgave.

- Jeg har spilt ujevnt, og vært inn og ut av laget, men jeg har hele tiden visst hva jeg måtte jobbe med.  Instinktivt så er jeg offensiv av legning, men som forsvarspiller må jeg først og fremst lære meg til å spille godt defensivt.  Jeg vil alltid være offensivt, noe som er greit så lenge du også kan forsvare godt.  Forhåpentligvis har jeg nå funnet den riktige balansen.

- Alt jeg kunne gjøre var å vente på min sjanse igjen, og å ta godt vare på den.  Jeg er fornøyd med min form for øyeblikket, men det har også vært lettere å spille for et lag som har begynt å spille bedre igjen.  Hvis jeg fortsetter å spille bra forventer jeg også å beholde plassen.  Hvis ikke, vil det motsatt skje.

 

Foy og Wilkie på Skottland U19

Robbie Foy og Ryan Wilkie er tatt ut i Skottlands U19 tropp som skal spille kvalifiseringskamper for EM-sluttspillet i Sveits i andre halvdel av juli.  I Østerrike møter vertene Finland, Polen og Skottland i slutten av mai.  Bare gruppevinneren går videre.