Houllier: - Vi ble snytt for straffe

Gerard Houllier følte seg snytt for straffespark, og dermed sannsynligvis et uavgjort resultat mot Tottenham i dag. Samtidig legger manageren seg flat, og innrømmer at forestillingen var langt under pari.

Gerard Houllier mente at hans lag helt klart ble snytt for et straffespark da Uriah Rennie unnlot å blåse på Spurs-midtstopper Gary Dohertys hands i sluttminuttet av dagens oppgjør på White Hart Lane.  Og dermed fratok dommeren de røde en sjanse til å få med seg et poeng fra en forestilling under pari i London i dag. TV-reprisene viser også at manager Houllier helt klart har et poeng her.

 

- Først vil jeg bare si at Rennie gjorde rett når han dømte straffe mot oss i første omgang. Dersom jeg hadde vært Spurs-manager ville jeg ha forventet å fått straffe etter en slik forseelse. Men dommeren tok feil mot slutten, for Doherty viljehandset og vi skulle hatt et klart straffespark. Vi føler oss litt snytt, for vi kunne ha fått med oss et poeng om dommeren hadde tatt en korrekt avgjørelse i den situasjonen, sier Houllier.

 

- Samtidig vil jeg ikke gjemme meg bak noen unnskyldninger her. Dette var ikke en forestilling vi er særlig stolte av, og det beste vi kunne forvente å få ut av noe slikt var et uavgjort resultat. Vi spilte ikke bra nok til å vinne kampen. Det er et faktum, legger en ydmyk Houllier til.

 

- Nå må vi bare se fremover mot Wolves-kampen. Etter et tap ønsker du å spille en ny kamp igjen så fort som mulig, for å rette på inntrykket, sier Houllier, og antyder dermed at han er glad for at det er så kort tid til neste kamp. Bortekampen på Molineux blir som kjent spilt allerede kommende onsdag.

 

Etter at Charlton vant 1-0 mot Everton i dag, ligger nå Liverpool hele fem poeng bak Charlton på den viktige fjerdeplassen.

 

- De andre resultatene gikk heller ikke vår vei i dag. Våre blå venner på Merseyside gjorde oss ingen tjenester akkurat, avslutter Houllier.