Høvding Gerrard med nye kamprop

En plass utenom de fire beste vil såre kapteinen. Langt unna et Brann v Liverpool. Neil Mellor kommer tilbake til neste uke. John Arne Riise tilbakeviser sponsortrøbbel.

Stevie G med klar målsetting

Med et Liverpool uten seier på de tre siste ligakampene vil kaptein Steven Gerrard håpe at han kan lede sine medspillere til en etterlengtet triumf mot Bolton i morgen.  Til tross for en skuffende sesong så langt ligger de røde i bra posisjon til å sikre seg 4.plassen i ligaen, på behørig avstand av topplagene Arsenal, Manchester United og Chelsea.  Snart venter også 5.runde i FA-Cupen og 3.runde i UEFA-Cupen.  Det er derfor fortsatt mye å spille om, og Stevie G er klar i hva han ønsker å oppnå i den røde trøya: - Når du er kaptein i en klubb som denne dreier det seg om å vinne trofeer, og det er det som vil drive meg framover de neste par årene.  Jeg ønsker å bevise at det å skrive under en ny kontrakt var en korrekt avgjørelse. 

- Det viktigste nå er at vi blir blant de fire beste og får spille Champions League til neste sesong.  Det er opp til alle gutta å trå til fra nå av.  Jeg er sikker på at vi kan greie 4.plassen, og også gjøre det godt i FA-Cupen.

- Jeg ønsker å ha suksess med Liverpool, og hvor lenge jeg blir her avhenger av hvilken suksess Liverpool har.  Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg deler formannens syn om at fjerdeplassen er et minimumsmål.  Det vil være virkelig sårende om vi ikke greier å oppnå det.

 

Forsiktig optimisme i Brann

Bergens Tidene skriver i dag at Brann via et agentfirma har fått en forespørsmål angående mulig kamp mot Liverpool til sommeren.  De kildene liverpool.no har vært i kontakt med i Liverpool FC benekter imidlertid at klubben selv er i ferd med å få i stand en kamp i Norge i forbindelse med pre-season foran 2004/05.

Liverpool.no har i dag snakket med daglig leder i Brann, Bjørn Dahl, som ønsker å ligge litt lavt, men som heller ikke vil avskrive en kamp i Bergen:  - Vi har fått en seriøs henvendelse fra en agent vedrørende mulige kamper mot Arsenal og Liverpool.  Vi jobber imidlertid med forskjellige alternativer, og det må passe i forhold til datoer og økonomi.  Alt er på et veldig tidlig stadium og vi ønsker egentlig å ligge lavt med dette foreløpig.  Det kan skje, men det er også langt fram.

 

Avgjørelse om Neil på mandag

I et eksklusivt intervju med ”The Liverpool Way” sier Neil Mellor at mye taler på at han reiser tilbake til Liverpool neste uke, fra sitt låneopphold i West Ham:  - Slik det ser ut nå vil jeg komme tilbake neste uke.  Jeg har ønsket å komme tilbake en stund, men Alan Pardew ville at jeg skulle bli.  Det var meningen at jeg skulle være i London i minst to uker til siden West Ham spiller mot Fulham i FA-Cupen, og Bobby Zamora er ikke tilgjengelig til den kampen.  Vi hadde imidlertid en reservelagskamp denne uka, og dette er helt ulikt meg, men jeg var bare ikke motivert.  Alan Pardew var naturlig nok skuffet over meg, og han ringte meg etterpå for å høre om jeg fortsatt ønsket å være i West Ham.  Jeg sa at jeg ville tilbake til Liverpool, og han svarte at jeg skulle gi ham en endelig beskjed på mandag.

 

Riise fra Nike til Adidas

John Arne Riise har denne vinteren blitt profilert som en av hovedpersonene i reklamesatsingen til utstyrsgiganten Adidas.  Hans ”overgang” fra Nike er imidlertid ikke helt problemfri, skal man tro Dagbladet og uttalelser fra Hans Faber i Nike:  - John Arne Riise har vært tilknyttet oss siden 1996, og han har en kontrakt som går ut i 2004.  Derfor liker vi dårlig at han spiller med støvlene til en konkurrent.

Agenten til John Arne, Einar Baardsen, sier imidlertid til Nettavisen at denne saken snart er ute av verden:  - Dette er helt udramatisk.  Stevningen fra Nike i Nederland handler bare om deres prosedyre i slike saker.  Vi er blitt enige med Nike om å komme fram til et kompromiss.  Det vil skje i Oslo i neste uke.