Hvor mange blir hvilt?

Forslagene er mange, men det ser ut til at minst fire førstelagsspillere blir hvilt i tirsdagens kamp mot Millwall. Svekket reservelag mot Bolton i kveld. Redknapp ønsker en trenerutdanning etter endt karriere.

Rafael Benitez legger ikke skjul på at han ønsker å bruke stallens bredde mot Millwall i morgen kveld. Han planlegger på hvile minst fire førstelagsspillere. De skal være Sami Hyypiä, Djibril Cisse, Luis Garcia og Dietmar Hamann. Før avreise til London uttalte manageren at dette var en god mulighet til å teste ut noen av de mer urutinerte spillerne. De kan gi oss flere muligheter utover sesongen, la han til. Med spillere som Neil Mellor, Darren Potter og Zak Whitbread i troppen, må en skuffet John Welsh konsentrere seg om reservelagskamp i kveld. Midtbanespilleren har nettopp kommet tilbake fra skade, men også tidligere har Rafa gjort valg som tyder på at Welshie ikke kan forvente å bli aktuell på førstelaget med det første. Igor Biscan, Salif Diao, Josemi og trolig også Pongolle starer sannsynligvis på The Den. Bortefansen som samler seg på The North Stand tenker trolig sitt når Rafa gjør så mange forandringer. De røde har vært meget stødige på hjemmebane under Benitez, etter forrige sesongs dårlige uttelling foran eget publikum. Ikke siden 1954 har LFC gjort det dårligere på Anfield i ligaen. I år har vi imidlertid slitt med å finne riktig fasong i alle bortekampene med våre 11 beste på banen. Manageren forsvarer seg med at dette er noe han er nødt å gjøre for å holde nøkkelspillere friske både i hodet og beina til viktige forestående kamper. Ikke minst i Champions League. Rafa benekter at endringene på laget er det samme som å devaluere ligacupens betydning.

 

 

Ungt reservelag

Med flere av de beste spillerne på reservelag opptatt med ligacup, må Hughie McAuley klare seg med et ungt mannskap mot Bolton hjemme på Racecourse Ground i kveld.  John Welsh kom ikke med i førstelagstroppen, og keeper Patrice Luzi, som ikke hadde en heldig opptreden i 5-2 nederlaget mot United, er på benken.  Kampen starter klokken 20.00.

Liverpool stiller med følgende lag:

 

Paul Harrison; James Smith, Danny Smith, David Raven, Daniel O’Donnell, David Mannix, Danny Guthrie, John Welsh, Robbie Foy, Mark Smyth, Ryan Wilkie.

Reserver: Karl Noon, Patrice Luzi, Calum Woods, Paul Barratt, Adam Hammill.

 

Jamie vil bli trener

Den tidligere Liverpoolkapteinen, Jamie Redknapp, sier han kan tenke seg en karriere som trener/manager når han henger opp støvlene. Tottenhamspilleren har som mål å forsette to sesonger til på toppnivå før han melder seg på trenerkurs.

På ryktebørsen legger vi til at Norwich foreløpig er den siste klubben som kan tenke seg tjenestene til Stephane Henchoz. Sveitseren er en spiller som kan forsvinne allerede i januar.