Hyypiä tok skylda

Hyypiä tok skylda for baklengsmålet. Skuffet Benitez. Alonso vil ha hevn mot Chelsea. Diao tror på Benitez. Hjemmeformen avgjør.

Den normalt så stødige Sami Hyypiä var ikke oppmerksom nok da grekerne scoret seiersmålet allerede etter 17 minutter. Finnen tar da også ansvaret for baklengsmålet. –De spilte godt og gjorde det vanskelig for oss. Jeg er mest skuffet over måten vi taper på. Jeg tapte en luftduell i egen boks, det skulle aldri ha skjedd. Slikt skjer dessverre i fotball, nå skal vi analysere hva som gikk galt og gjøre oss klar til søndagens kamp, sa Hyypiä.

 

Skuffet Benitez

Rafael Benitez var naturlig nok en svært skuffet mann etter 1-0 tapet. Liverpool maktet aldri å komme tilbake etter Stoltidis tidlige heading. –Det ble en veldig vanskelig kamp for oss. Vi prøvde å komme tilbake og hadde muligheter i annen omgang, men det ville seg ikke for oss. De scoret tidlig og holdt nullen. Vi må heve oss, for å spille bedre må vi bli mer aggresive, sa Benitez etter nok et bortetap.

 

Hjemmeformen avgjør

Skal vi tro på vår spanske manager vil hjemmeformen avgjøre hvilke to lag som avanserer fra mesterligaens gruppe A. Neste kamp er hjemme mot Deportivo La Coruna. Et lag Benitez kjenner godt, men som har skuffet så langt. –Slik det har utviklet seg har alle lagene en sjanse til å gå videre. Hjemmekampene vil bli viktige for alle lagene. De som vinner hjemme har en stor sjanse til å gå videre, mener spanieren.

 

Diao tror på Benitez

Gårsdagens innbytter Salif Diao mener Liverpool må bli bedre i kampenes innledningsfase. Senegaleseren mener Liverpool kom for sent i gang mot både Manchester United og Olympiakos. –Vi har jobbet hardt for å forbedre oss, men vi lære å innlede kampene på en bedre måte. I kampene mot United og Olympiakos begynte vi først å spille fotball etter å ha fått et baklengsmål, sier Salif. Han forteller videre at alt er nytt i Liverpool, men han har ingen god forklaring på den elendige borteformen. Foruten kvalifiseringen står Liverpool uten seier på bortebane i både liga og mesterliga. –Jeg kan ikke forklare hvorfor vi er så mye bedre hjemme enn borte. Vi gjør alt for å bedre borteformen og jeg er sikker på at vi under Rafael Benitez vil bli like sterke borte som hjemme på Anfield, sier midtbanespilleren.

 

Xabi vil ha revansje mot Chelsea

Xabi Alonso var også svært skuffet etter fadesen i Hellas. Nå vil spanieren ha revansje mot et Chelsea-lag som ikke taper, men som scorer lite. –Vi vil sette oss ned og snakke om det som skjedde i Hellas. Vi må se på hva som må forandres. Nå må vi slå raskt tilbake. Chelsea står for tur søndag. Det blir en tøff kamp, men vi er gode nok til å komme hjem med et godt resultat. Det kan være en fordel med en toppkamp etter det som skjedde i Hellas, sier Alonso. Tapet i Hellas var for øvrig det aller første mot et gresk lag for Liverpools del. Olympiakos sto med kun en seier mot engelske lag før tirsdagens kamp (Tottenham).

 

Bajevic roser Rivaldo

Spilleren som var for gammel for Gérard Houllier roses nå kraftig av Dusan Bajevic. Olympiakos-treneren kan knapt nok få fullrost sin brasse godt nok. Vi snakker selvfølgelig om Rivaldo. –Rivaldo er et godt forbilde, han gjorde alt for at vi skulle vinne. Dere så selv hvilken stor kamp han spilte. Han har et enormt talent og med et par kamper til for oss vil han bli enda bedre, sa Bajevic som strålte etter at Olympiakos sendte Liverpool hjem uten poeng. Monaco vant 2-0 over Deportivo i den andre kampen i gruppe A. Kallon og Saviola nettet for monegaskerne.

 

Hamann burde vært utvist

Norwich-manager Nigel Worthington hevder overfor Sky Sports at Dietmar Hamann burde fått se det røde kort for taklingen av Damien Francis i lørdagens 3-0 seier mot kanarifuglene. –Jeg er skuffet over at en spiller av hans kaliber takler som han gjorde, det var en karrieretruende takling. Jeg har sett den på tv, han forsøker ikke å ta ballen, raser Worthington. –Jeg liker ikke å se spillere bli utvist, men her var det et soleklart rødt kort, fortsetter den tidligere forsvarsspilleren.