Ian Rush ny manager i Chester

Rush går fra trenerjobb i Liverpool til manager i Chester, klubben hvor han startet fotballkarrieren. Djibril Cissé uskadet fra kollisjon med politibil.

Ian Rush er utnevnt til ny manager i League 2-klubben Chester City. Liverpool-legenden begynte fotballkarrieren i nettopp Chester hvor han spilte 34 kamper og scoret 14 mål i 1979/80, før han signerte for de røde i april 1980 for £300000 og ble Storbritannias dyreste tenåring. 42-åringen presenteres for hjemmefansen på Deva Stadium, eller Saunders Honda Stadium som det nå offisielt heter, før ettermiddagens kamp mot Darlington. Han tar over etter Mark Wright som trakk seg dagen før ligastart.

- Chester City har alltid ligget mitt hjerte nær. De ga meg en start som spiller og nå begynner min managerkarriere hos dem. Jeg har lært mye om trenerjobben de siste par årene, spesielt av Gerard Houllier. Jeg har blitt tilbudt fire eller fem managerjobber de siste årene, men jeg synes det var riktig tid å ta sjansen nå. Det er starten på en ny æra. Dette er en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Chester har en fabelaktig formann i Stephen Vaughan. Han er ekstremt lojal og med hans assistanse er jeg sikker på at vi kommer til vise fremgang.

Rushie har siden januar 2003 hatt en deltidsjobb på Melwood med ansvaret for klubbens angripere, i tillegg til å være landslagssjef for Wales U17.

 

Cissé uskadet fra ulykke

Djibril Cissé kom rystet, men uskadet fra en trafikkulykke på vei til trening i går. 23-åringen kom kjørende i sin Dodge van da han kolliderte med en politibil under uttrykning i bydelen Childwall. Ifølge politiet på Merseyside pådro franskmannen seg lette ribbensskader, men nektet å reise til sykehus for behandling.

- Djibril ble undersøkt av klubblegen og deltok som vanlig på treningen. Han var litt rystet, men selvsagt uskadd, uttaler pressetalsmann Ian Cotton i Liverpool FC.

I og med at han trente som normalt forventes det at spilleren er klar for morgendagens kamp mot Bolton.

To politibetjenter fikk nakkeskader i ulykken, som hendte litt før kl. 11.00 i går norsk tid. Begge kunne imidlertid fortsette i tjenesten.

- Da ulykken skjedde, brukte politibilen sirener og blålys. En nøye etterforskning vil bli foretatt, sier en talsmann for politiet.