Ingen kontrakter til U-19 spillere

Etter det vi forstår vil ingen fra det eldste juniorlaget vårt få fornyet kontrakt til sommeren. Canal + viser Premier League i tre nye år. Arphexad på utlån til Notts County.

Liverpool skal ha bestemt seg for ikke å gi fornyet kontrakt til noen av juniorspillerne sine fra U-19 laget. Liverpool har enda ikke bekreftet denne avgjørelsen, men fra informert holdt blir det nå sagt at ingen av ungguttene vil få fornyet tillitt. Dette er i så fall en overraskende avgjørelse, og etter et langvarig anstrengt forhold mellom Steve Heighway og Gérard Houllier, vil det dette gi grobunn til nye spekulasjoner. Spillere som Raven, Mannix, Foy og Potter, som allerede er oppgradert til Melwood, rammes ikke av dette. Spillere som Flynn, Wright, Harrison og Gillespie kan imidlertid snart være ute av klubben. Sistnevnte har utviklet seg mye det siste året, og scoret vinnermålet for reservelaget mot Birmingham tidligere i uken. Spillere som Vaughan og Smyth skal bli betalt ut av kontraktene sine. Chris Butler, som sliter med langtidsskade, kan bli gitt en ny sjanse eller betalt ut.

Tre nye år med Canal +
Tidligere i kveld sendte CANAL+ ut en pressmelding der de bekrefter de siste dagers rykte om at de har fornyet sin eksklusive samarbeidsavtale med Premier League frem til sommeren 2007. - Premier League er den mest populære fotballigaen i Norge og resten av verden, og vi er meget stolte av å fortsatt kunne tilby engelsk toppfotball til våre abonnenter, sier Marc-Antoine d'Halluin, CEO for CANAL+ i Norden. Richard Scudamore, Chief Executive for F.A. Premier League sier i en uttalelse at PL er veldig fornøyde med å fortsette samarbeidet med CANAL+. - Vi er imponerte over hvordan CANAL+ har videreformidlet spenningen fra, det vi anser som, verdens beste fotballiga gjennom de tre siste årene. Jeg er også sikker på at de vil fortsette den omfattende dekningen av Premier League til våre fans i Norden.

Pegguy til Notts County
Arphexad fortsetter sin vandring i ligasystemet. Etter overgangen til Coventry i sommer har han kun spilt fem kamper for sin nye klubb. 30-åringen har derfor takket ja til å gå på 1 måneds utlån til Notts County. Det er ventet at Pegguy kommer til å gå rett inn på laget som møter Wycombe lørdag.