Intet nytt Steve Morgan-bud

Full investerings-forvirring. Milan Baros er skuffet over lite spilletid. Stevie G best i nok en kåring. Interesse for Richie Partridge. Finale på Anfield. Liverpool-damene i trøbbel.

Både Liverpool og Steve Morgan er ukjent med at sistnevnte skal ha lagt på bordet et endelig investeringstilbud på 100 millioner pund. Rapportene, som stammer fra Sunday Times, antydet samtidig at en avtale ville bli gjort denne uka. Det er det ingenting som tyder på. Status i investeringsspørsmålet er at det foregår samtaler med Steve Morgan og den thailandske grupperingen, mens de to scouser-amerikanske filmskaperne ikke har gitt noe tilbud. For øvrig skal det ikke være noe nytt under solen.

Forundret tsjekker
Milan Baros innrømmer at han savner mer spilletid i Liverpool. For tiden er tsjekkeren på reise med landslaget, og da bruker han av en eller annen grunn å bli mer snakkesalig.
- De siste klubbkampene har jeg startet på benken, og etter å ha blitt EMs toppscorer må jeg si det er en overraskelse, sier den gjennombruddshissige spissen.
Forrige sesong var han skikkelig skuffet over hvor lite spilletid han fikk av Gerard Houllier, og han har i etterkant innrømmet at han ville ha skiftet klubb dersom franskmannen hadde fått beholde jobben som manager. I stedet valgte han å satse videre under den nye sjefen, Rafael Benitez, og det har han tenkt å fortsette med en stund ennå.
- Jeg tror på ferdighetene mine. Når jeg går på banen sier jeg til meg selv at "dette er mitt øyeblikk, nå har jeg sjansen!". Som lag mener jeg vi er på rett vei. Manageren fokuserer mer på taktikk og på å lære oss å presse motstanderne. Alle spillerne stoler på manageren. Personlig kan jeg bare jobbe hardt for forhåpentligvis å få spille fra start, sier Baros.

Stevie G best - igjen
Steven Gerrard har håvet inn nok et par trofeer. Denne gangen er det snakk om Liverpoolfc.tvs kåring av forrige sesongs beste spiller. Kapteinen toppet både supporterne og lfc.tv-skribentenes liste. Tidligere har Gerrard blant blitt kåret til forrige sesongs beste spillere av LFCSCSBs medlemmer.
- Dette viser at jeg personlig hadde en god forrige sesong. Det er viktig, men ikke så viktig som at laget gjør det bra, kommenterer Stevie G, som likevel innrømmer at det er en bonus å høste inn individuelle utmerkelser.

Interesse for Partridge
Ifølge Sky Sports jakter Rotherham United på Liverpools unge vingsspiller Richie Partridge.
- Vi har snakket med Liverpool, men agenten hans har ikke henvendt seg tilbake, er det noe merkelige sitatet Sky Sports bringer videre fra Rotherham-manager Ronnie Moore.

Finale på Anfield
Anfield for tredje sesong på rad fått æren av være arena for finalen i The FA Sunday Cup, en av sesongens høydepunkter for non-league-lagene. Finalen går av stabelen 24. april 2005.

Liverpool Ladies sliter
Liverpools damelag har slitt siden opprykket til Premier League. Etter åtte spilte kamper ligger laget nest nederst på tabellen.