Jakten på medlem nummer 17000…

Supporterklubben er større enn på lenge, og vi passerer snart medlem nummer 17 000. Den personen vil motta en flott premie. Vi må tilbake til desember 1999 for å finne høyere medlemstall.

De siste årene har medlemstallet i Supporterklubben gått jevnt og trutt oppover. Etter en liten ”down” rundt 2001, hvor de var nesten fire tusen færre av oss, har oppslutningen rundt Liverpool F.C. i Norge og Skandinavia vært på klar oppadgående kurs. Vi må faktisk tilbake til desember 1999 for å finne registrerte flere medlemmer.

 

Bli med og kjemp om reisegavebrev

I dag teller vi nøyaktig 16 930 medlemmer. Med andre ord passerer vi snart medlem nummer 17 000 (NB: ikke medlemsnummer 17 000!) – og forhåpentligvis blir det flere milepæler utover vinteren dersom Rafalusjonen slår til for fullt. Jakten er i gang. Vi regner med at nr 17000 blir registrert hos oss i løpet av de neste 2-3 dagene – noe som vi kommer til å markere med et reisegavekort til Liverpool. Her vil vedkommende bli spandert på 2 overnattinger og kampbillett* for to personer som en passende premie. De 20 personene som kommer nærmest vil også motta en overraskelse i posten (registrerte medlemmer fra 16 990 – 17 010).

 

 

Ikke medlem?
Dersom du ikke er medlem av Liverpool F.C. Supporters’Club Scandinavian Branch, men ønsker å kaste deg inn i kampen om å bli nr 17 000, kan du melde deg inn her. Det er mange innmeldingsgiroer i omløp for tiden, og mange nye registreringer hver dag. I realiteten må du velge online kortbetaling og bli medlem ”der og da” for å være med i kampen om reisegavebrevet.

Supporterklubben ønsker med dette å takke alle trofaste røde i hele Skandinavia for den unike støtten dere viser ovenfor Liverpool i tynt og tykt!

 

PS: Nok prat om medlem nummer 17 000. Lurer du på hvilket medlem som er det yngste? Vi har hatt mange telefoner fra fødestua (Supporterklubben først, deretter de nybakte besteforeldre, sånn skal det være!), men trolig ingen som har blitt meldt inn flere måneder FØR fødselen. Pappa Håkon gjorde nettopp det med sin (inntil da) ufødte sønn. Oliver ble innmeldt i mai og kom til verden 11. juli ved Orkanger sykehus. Bilde under viser altså Supporterklubbens yngste medlem, sammen med mamma Audi. Slike røde gutter (og jenter) vil vi ha!

 

* = kamp må avklares med Supporterklubben.

 

PS2: Medlemskortet du ser bilde av kommer som vedlegg sammen med Kopite nr 2. Bladet vil være ute rett over helgen.

 

 

Oliver er vårt hittil yngste medlem...