Jaktet på John Carew

Gérard Houllier forsøkte å kjøpe John Carew. Franske Liverpool-talenter til finale. Vladimir Smicer ikke til Lens. Ny tillitserklæring til «Carra»

I følge agent Per A. Flod var Liverpool en av fire-fem klubber som var forberedt på å kjøpe John Carew fri fra kontrakten i fjor sommer.

- Jeg hadde nokså mange samtaler med Gérard Houllier over en lang periode i fjor sommer, bekrefter Flod overfor Dagbladet.

Årsaken til at spissen ønsket seg bort, var liten tillit hos daværende Valencia-manager Rafael Benitez, som med stor sannsynlighet blir Liverpools neste sjef. Med andre ord er det lite som tyder på at spanjolen vil følge opp Gérard Houlliers interesse for Carew.

 

Frankrike til finalen

Anthony Le Tallec og Florent Sinama-Pongolles Frankrike U20 karret seg i går videre til finalen i ungdomsturneringen i Toulon. Det skjedde på bekostning av Brasil, med sifrene 2-1. Kampen ble avgjort på straffe sekunder før slutt. Sinama-Pongolle startet kampen, men fikk ikke vist stort annet enn sin fenomenale spenst. 25 minutter før slutt ble han byttet ut, og da til fordel for klubbkamerat Le Tallec, som bidro med et par gode raid. Finalen går av stabelen mot Sverige i morgen og kan ses på Eurosport.

 

Smicer ikke til Lens

Vladimir Smicer har i det siste vært linket til flere klubber, sterkest til gamleklubben Lens. Nå avviser likevel agenten hans, Paval Paska, at spilleren er på vei noe sted.

- Smicer har kontrakt med Liverpool og er glad for det. Lens har dessuten ikke råd til å kjøpe og lønne en slik spiller. Dette er bare et rykte, sier Paska.

 

Ny tillitserklæring til «Carra»

I går forsikret flere fotballpersonligheter, som Michael Owen og Ian Rush, at England kan stole på Jamie Carragher dersom han under søndagens møte med Frankrike må steppe inn i midtforsvaret for skadde John Terry. Nå får Liverpool-backen også støtte fra spilleren han i så fall vil spille ved siden av, Sol Campbell.

- Carragher har spilt mot noen av de beste spissene og har hatt en god sesong. Det stemmer at vi ikke har spilt særlig sammen før, men det bekymrer meg ikke, sier Campbell.
John Terry trente for øvrig for seg selv i dag, for første gang siden skaden.