Kampklar Antonio Nunez

Antonio Nunez har slitt med skader så langt i sin Liverpool-karriere, men spiller fra start i kveld. Ikke noe nytt i stadionmøte. Frustrert Harry Kewell.

Antonio Nunez skadet seg allerede på sin første trening i England. I kveld spiller han for første gang fra start for førstelaget.
- Jeg håper på en god start mot Tottenham. Nå vil jeg legge problemene bak meg. Forhåpentligvis kan jeg holde meg skadefri resten av sesongen, sier spanjolen, som kom fra Real Madrid i sommer.
Søndag fikk han sitt første innhopp, mot Arsenal, og flankespilleren rakk å vise seg fram med flere gode innlegg i løpet av tiden han spilte.
- Jeg er veldig glad for å ha spilt min første kamp for Liverpool, og det var naturligvis en stor opplevelse, sier Nunez.
Han innrømmer at han ble sliten etter Arsenal-kampen, og at han trenger noen uker på å komme i skikkelig fysisk form. Likevel regner han dette som bagateller.
- Det viktigste er at kneet mitt fungerer. Jeg føler at jeg er fullt restituert nå, sier Nunez.
Om han ikke har spilt så mye engelsk fotball, har han sett desto mer. Dette mener han vil hjelpe ham i kveld og i kommende kamper.
- Jeg har sett hvor forskjellig engelsk fotball er fra annen fotball. Den er mye hardere, og dommerne tillater mye mer. Dette er viktig å vite når en spiller, tror 25-åringen.

Endringer på forventet lag
I forhold til det vi tidligere skrev om laget mot Tottenham, viser det seg at Rafael Benitez likevel vil benytte Salif Diao på midtbanen, samt at paret Florent Sinama-Pongolle og Neil Mellor vil spille på topp. Det medfører at David Raven trolig får sin debut og at Richie Partridge må starte på benken.
Dermed er det ventet at Liverpool stiller følgende rart fra start:
Dudek; Raven, Henchoz, Whitbread og Warnock; Nunez, Diao, Biscan og Potter; Sinama-Pongolle og Mellor.

Ikke noe nytt i stadionmøte
Liverpool og Everton møttes i morges hos idrettsminister Richard Caborn, bare for at Liverpool nok engang gjentok sitt ønske om eget stadion. Liverpool, ved Rick Parry, uttrykte også misnøye med at det hemmelige møtet var gjort kjent fem dager i forkant. Dette, mener LFC, har skapt et feilaktig inntrykk av at klubben fortsatt vurderer en stadiondeling. Møtet var initiert av Det nordvestlige investeringsfondet (NWDA), hvor Liverpool har søkt om støtte til sitt eget stadionprosjekt i Stanley Park. NWDAs formann, Bryan Gray, tok initiativ til møtet fordi han mener at alle muligheter må sjekkes før noen endelig avgjørelse om pengestøtte kan tas. 

Frustrert australier
Harry Kewell har fått mye kjeft for sine prestasjoner i det siste, men dette synes australieren blir feil.
- På grunn av skadene er jeg bare 70 prosent av min fysiske toppform. Manageren sliter med store skadeproblemer offensivt, og det er derfor jeg spiller, sier han.
Kewell tillegger at han ikke har fått trent skikkelig på grunn av skaden, men at han nå ser lys i enden av tunnelen.
- Etter Arsenal-kampen hadde jeg ikke smerter i ankelen, noe som er første gang på lenge. Det var oppmuntrende. Jeg vet at jeg kan komme tilbake på godt gammelt nivå, avslutter Kewell.

Fremmedlegionen
Bruno Cheyrou har vært ute i kulden i Marseille, hvor han er på utlån fra Liverpool. Nå - etter å ha spilt 30 minutter i 3-1-seieren over Nantes, og etter at klubben har skiftet manager - kan det gå mot lysere tider for franskmannen. Av de andre fremmedlegionærene spilte Alou Diarra hele kampen da Lens fikk sin første seier på 12 kamper, 1-2 mot Sochaux, mens Carl Medjani tok del i Lorients 2-0-seier over Le Havre.