Kaptein Hyypiä skryter av Carragher

Carragher får skryt av Sami Hyypiä etter ny god kamp tisdag. Manageren lover Sinama-Pongolle mer spilletid. Reservelaget mot United i kveld.

Visekaptein Sami Hyypiä er ikke overrasket over Jamie Carraghers gode spill denne sesongen, men benytter likevel muligheten til å skryte av sin makker i midtforsvaret når anledningen byr seg. Tirsdag hadde Carra en ny god kamp mot Deportivo. – Jeg holder Carra veldig høyt, sier Sami. – I de fem årene jeg har vært her har han vært veldig god og jevn og han er et av de første navnene på lagoppstillingen. Han har fortsatt det gode spillet også denne sesongen, og kanskje vært enda bedre. Samspillet vårt har fungert ganske bra. Det passer meg bra å spille sammen med han fordi vi er så forskjellige som forsvarsspillere. – Carra er veldig aggressiv og går 120 % for hver ball. Finnen, som vikarierer som kaptein mens Gerrard er skadet, er også imponert over det Djimi Traore har vist de siste kampene. – Djimi har tatt godt vare på sjansen sin. Han har vært lenge i klubben, og har de siste par årene manglet litt erfaring. Han har imidlertid fått bevist nå at han duger på dette nivået.

 

Rafa med en håndsrekning til Pongo

På en kveld hvor det ikke ville seg for Liverpool, var innhoppet til Sinama-Pongolle et lysglimt mot Deportivo. Den unge franskmannen har den siste tiden antydet at han ser seg om etter ny klubb på grunn av begrenset spilletid under Rafa. Manageren har tidligere avvist at det er aktuelt å selge spissen. Han legger nå til at nummer 24 vil få flere sjanser. – Fortsetter han å spille som mot Deportivo vil han få spille i flere kamper. Han gjorde det bra de ti minuttene han fikk. Når du gir en spiller en sjanse er man alltid spendt på reaksjonen. Sinama tok godt i mot muligheten, og viste med sin fart, teknikk og dribleferdigheter at han kan tilføre noe.

 

Welsh tilbake for reservene
Reservelaget spiller i kveld borte mot Manchester United på Moss Lane i Altrincham. John Welsh er tilbake for gjestene etter å ha vært ute i to uker med en hamstringskade. Han er nå ivrig etter å få vise seg frem for Rafael Benitez. Neil Mellor fortsetter på topp. Richie Partridge, som den siste tiden har blitt linket bort fra Anfield, sliter fortsatt med en kneskade og blir ikke klar.

 

Reservelaget mot United i kveld

Patrice Luzi

Lee Peltier

Zak Whitbread

David Raven

Daniel O’Donnell

Darren Potter

David Mannix

John Welsh

Neil Mellor

Mark Smyth

Robbie Foy

 

Reserver

James Smith

Paul Harrison

Danny Guthrie

Ryan Wilkie

Danny Smith