Kewell med eget treningsprogram

Kewell må forbedre kondisjonen, uttaler Benitez. Trolig stiller også Middlesbrough reservespekket. Bra statistikk mot formsterke gjester. Trekning ca. kl. 23.15. Le Tallec god for St. Etienne.

For første gang i historien møter Liverpool tittelforsvarerne av Ligacupen, og det blir definitivt uten Harry Kewell. Rafael Benitez ønsker heller at australieren skal trene seg i form.

- Jeg kommer ikke til å bruke Harry mot Middlesbrough. Jeg tror det er bedre for ham å trene. Jeg ønsker at han lader opp denne uken. Harry jobber hardt og trener bra. Vi føler at han trenger å jobbe med kondisjonen sin. Vi har gitt ham et spesielt treningsprogram. Vi kommer ikke til å se resultater denne uka, men kanskje om en måned. Denne sesongen har han hatt muskelproblemer, og når du mister mange treninger, så blir det vanskelig å spille på samme nivå. Hvis du spiller som Harry med et muskelproblem i en måned og så drar på et internasjonalt oppdrag hvor du mister en ukes trening, da kan du ikke forandre fysikken. Hvis man spiller kamper, svekkes formen. Du øker den ved å trene. Han må forbedre formen. Først da vil vi se hans beste. Jeg vil si at han er en av de beste i England. Han trenger å gjenvinne selvtilliten og forbedre sin fysiske form. Alle spillerne har blitt testet. Vi har gitt alle spillerne et program. For Harry ønsker vi å forbedre yteevnen og kondisjonen. Hvis han kan forbedre dette, klarer han flere spurter i kampene og han vil bli sterkere. Da vil formen bli bedre.

 

McLaren satser trolig også reserveprget

I likhet med Rafel Benitez har Middlesbrough-manager Steve McLaren signalisert at han vil fortsette å bruke en del reservelagsspillere i Carling Cup. I forrige runde vant tittelforsvarerne 3-0 på Riverside mot Coventry, og de stilte med følgende lag:

Nash, Davies, Ehiogu, Riggott, Cooper, Morrison, Doriva, Wilson, Downing (Graham 45), Nemeth, Job (McMahon 64). Målscorere var Nemeth, Morrison og Graham. Gaizka Mendieta, Ugo Ehiogu, Michael Reiziger, Szilard Nemeth, Malcolm Christie og Stuart Parnaby er alle uaktuelle med skader.

 

Bra statistikk mot Boro

Liverpool har et meget godt tap på Middlesbrough på Anfield uansett turnering. De røde har ikke tapt et hjemmeoppgjør mot dagens gjester siden 6.mars 1976 (0-2). Siden den gang har Liverpool 14 seirer og 5 uavgjorte på eget gress mot nordøst-klubben. Lagene møttes sist gang i Ligacupen i 1997/98. Liverpool vant 2-1 hjemme, men 0-2 på Riverside sørget for exit i semifinalen.

 

Gjestene i god form

Liverpool håper å slå tilbake etter det første hjemmetapet for sesongen mot Birmingham lørdag, men Middlesbrough har vært en lei nøtt å knekke denne sesongen. De står uten tap på de ni siste kampene.

 

Trekning kl. 23.15

I går avanserte Arsenal, Portsmouth, Tottenham og Burnley til 5.runde av Carling Cup. I dag spilles de resterende kampene i 4.runde: Newcastle - Chelsea (avspark kl. 20.45), Nottingham F - Fulham (kl. 20.45), Liverpool - Middlesbrough (kl. 21.00) og Manchester U - Crystal Palace (kl.21.00). Trekningen av kvartfinalene (5.runde) foretas på Sky Sports 2 ca. kl. 23.15 i kveld.

 

Liverpool – Middlesbrough kan du følge her på liverpool.no, eller via vår SMS-service.

 

Le Tallec god for St. Etienne

St. Etienne beseiret i går Creteil 3-1 i den franske ligacupen. Anthony Le Tallec spilte spiss i et 4-3-3-system og var involvert i to av scoringene. Dette var 20-åringens første start etter en ankelskade. 13 minutter før slutt ble franskmannen byttet ut.