Kewell på kollisjonskurs med fotballforbundet - igjen!

Harry Kewell har nok en gang kommet på kant med det australske forballforbundet, og partene skal ha oppklaringsmøte i morgen. Steven Gerrard best mot Levski. Nicol forlenget kontrakten med New England Revolution.

Kewell på kollisjonskurs med sitt forbund

Harry Kewell og det australske fotballforbundet er nok en gang på kollisjonskurs, etter at Liverpools stjernespiller gjorde det klart at det var uaktuelt med lange flyreiser til privatlandskamper på grunn av en kronisk ankellidelse. Fotballforbundet forlanger nemlig nå at en uavhengig spesialist tar en ny titt på ankelen til Kewell  før de går med på denne forklaringen. Dette har irritert Liverpool-spilleren og hans agent Bernie Mandic kraftig. Kewell mener blant annet at fotballforbundet har behandlet han svært dårlig de siste seks månedene, og var skuffet over å bli mistrodd da han nylig meldte forfall til privatlandskampen mot Venezuela på grunn av sin ankelskade.

Etter sigende vil representanter fra det australske fotballforbundet ha et møte med Kewell og hans agent i morgen, for å løse uenigheten som har oppstått.

- Jeg er kun interessert i fremtiden, og jeg vil møte fotballforbundet i morgen, skal Kewell ha uttalt i dag.

Opprettholder Kewell sitt syn på lange flyreiser til privatlandskamper betyr det at han er uaktuell til Australias kamper mot Tyrkia i mai, og Oceania-mesterskapet i juni. Fysioterapeuten som har undersøkt Harry Kewell støtter spilleren på dette: - I det store og hele bør Harry avstå fra å reise mer enn to-tre timer i strekk med fly uten at det er en veldig viktig kamp. Og er det en viktig kamp bør han reise i god tid før kampen skal spilles.

Trass i møtet i morgen, gjør Bernie Mandic det klart at det er uaktuelt for Kewell å gå med på en ny vurdering av ankelproblemet foretatt av forballforbundets uavhengige ekspert.  Dette fordi han ikke stoler på at det australske fotballforbundet ikke kommer til å lekke informasjon om hans medisinske tilstand til pressen. Dette baserer han på den behandlingen han har blitt til del både av australsk presse og fotballforbundet ved tidligere anledninger.

Steven Gerrard best mot Levski

Steven Gerrard var Liverpools bestemann mot Levski Sofia på onsdag. Det mener i alle fall fansen som har stemt på Liverpools offisielle nettsted. Kapteinen fikk mer enn 2 500 stemmer, og var langt foran de neste på lista, Michael Owen, Dietmar Hamann og Harry Kewell.

Nicol forlenger i USA

Den tidligere Liverpool-forsvareren Steve Nicol har forlenget sin kontrakt som trener for New England Revolution i USA. Han har skrevet under på en kontraktsforlengelse som binder han til klubben ut 2005-sesongen.

42-åringen er i ferd med å få et meget godt ry som trener i statene, og blir regnet som en av de dyktigste unge trenerne ”over there”, etter å ha startet USA-karrieren som spillende trener for Boston Bulldogs.

Nicol kom til New England i mai 2002, og har tatt klubben til MLS cupfinalen, som hans mannskap tapte mot Los Angeles Galaxy etter ekstraomganger. Han sikret seg også tittelen ”Årets trener” i MLS for sitt arbeide med Revolution.

Han fortsatte å imponere med sine treningsmetoder sist sesong, og klubben hans var uheldige som tapte mot Chicago i den såkallte Eastern Conference Final.  Så trass i at han ennå har til gode å sikre sin klubb et trofé, er ikke klubbens eier, Sunil Gulati, sen om å rose Nicol når han får sjansen.

- Vi er veldig glade for å kunne påskjønne Steve for hans arbeid som trener for klubben. Han har tatt klubben et steg i riktig retning, og kontraktsforlengelsen reflekterer dette. Han har gjort en utmerket jobb her, slår Gulati fast.