Knepen seier for U19

Et mål ti minutter før slutt fra Ryan Wilkie var nok til å slå Crewe i en kamp på Akademiet i formiddag. De røde vant etter en god innspurt i en ellers jevn affære.

Ingen av lagene spilte opp til sitt beste da Liverpool trakk det lengste strået mot Crewe. Etter en nesten død første omgang, hvor bare et godt skuddforsøk fra matchvinner Wilkie etter godt forspill av Gillespie og Massie, ble notert på blokka like før pause. Keeper Paul Harrison satt på benken i hele kampen – og ble ”spart” i tilfelle sykdom eller skade på Luzi eller Jones foran ettermiddagens kamp.

 

Kampen åpent seg litt mer de siste 45, og fra det 65. til det vinnermålet kom i det 80. minutt dominerte de røde stort. Steven Gillespie misbrukte to store sjanser etter at vår bestemann i dag, Stephen Vaughan (sønnen til sjefen i Chester), kommer rundt på kanten og får lagt inn. Den ene sjansen, ni minutter før slutt, var en såkalt fri heading. Her burde Gillespie ha punktert kampen. Før det hadde Smyth og Wilkie to gode skuddmuligheter. Det store presset i denne perioden av kampen rettferdiggjør en knepen hjemmeseier i et ellers jevnt oppgjør.
Foruten en ryddig og angrepsvillig venstreback i Stephen Vaughan, satte Ryan Wilikie et visst preg på kampen sammen med Steven Gillespie. Ryan spilte mest på høyrekant, men også litt sentralt og var med når det skjedde noe. Gillespie misset to gode muligheter, men gjør de rette løpene – selv om han ikke er like effektiv foran kassa som han var før jul.

 

Liverpool – Crewe 1-0

Mål: Wilkie ’80

Kort: M. Jones, Flynn

Innbytter: Ingen.

 

Paul Willis

David Raven (kapt)

Adam Flynn

Danny O’Donnell

Stephen Vaughan

Ryan Wilkie
Andy Wright

Mark Jones

Mark Smyth

Steven Gillespie

Jason Massie