Kontraktstilbud til Didi

Rafael Benitez sier at man ønsker å beholde Dietmar Hamann i klubben, også etter at hans nåværende avtale løper ut. Romjulskamp ikke på Canal+. Bolton vurderer permanent overgang for Diouf.

Hamann-samtaler i januar

Dietmar Hamann er en av flere rutinerte spiller hvis kontrakt med Liverpool FC løper ut til sommeren.  Tyskeren har vist stigende form i det siste, og var bl.a. en av banens beste da de røde nylig slo Arsenal.  Nå sier manager Benitez at man gjerne vil beholde det solide midtbaneankeret også utover den nåværende overenskomsten:  - Jeg snakket med Hamann og hans agent for to måneder siden.  Tanken var å snakke med ham og hans agenter igjen så fort som mulig for å finne den beste løsningen for spilleren og klubben.  Spørsmålet er bare når.  Jeg er veldig fornøyd med ham og vi vil ha nye samtaler snart, men nå er ikke det rette tidspunktet.  Jeg trolig ikke han vil forlate klubben, og han har indikert overfor meg at han ønsker å bli her.  Alle managere vil gjerne ha en slik spiller.  Han er en god proff, og gjør en stor jobb for oss.

Hamann har aldri lagt skjul på at han trives på Merseyside sammen med sin norske kone, og han er klar til å forhandle med LFC:  - Jeg skal snakke med klubben i januar, og siden diskutere dette med min kone før jeg tar noen endelig avgjørelse.

 

Liverpool-Southampton bare på Sky

Canal+ opplyser at de ikke vil sende Liverpool-Southampton 28.desember.  Avspark på Anfield er kl 17.30, og det overlapper med de to kampene som bli vist direkte med avspark kl 16.00.  Kampen vil derfor bare bli vist live på Sky Sport 1.

 

Campo i bytte med Diouf?

Det kan gå mot en permanent avtale for El-Hadji Diouf hos Bolton.  På Reebok er man fornøyd med den sportslige innsatsen til afrikaneren, mens man på Anfield gjerne vil kvitte seg med bråkmakeren fra Senegal.  Med en innkjøpspris på £10M vil Diouf ende opp som nok et Houllier-kjøp hvor man taper mye penger.  Mindre lønnsutgifter, og en spiller som ikke har en framtid i klubben, vil gjøre at Liverpool nok er villig til å akseptere et mindre beløp fra Bolton.  Det er også blitt antydet at Rafael Benitez er interessert i å ta sin landsmann Ivan Campo i bytte.  Campo vil i så fall bli et rutinert alternativ som midtstopper eller defensiv midtbanespiller.