Le Tallec skadet da reservene vant

Anthony Le Tallec båret ut med ankelskade. Florent Sinama-Pongolle god i den timen han spilte. John Arne Riise spilte en omgang, og er tilbake i full trening.

Liverpools reservelag styrket sin 2.plass på tabellen da de i går vant 1-0 borte mot Birmingham.  Juniorlagets målmaskin Steven Gillespie scoret alene med keeper et kvarter før slutt, etter å ha blitt spilt igjennom av Adam Flynn.

 

Seieren ble imidlertid tatt imot med en bismak.  Anthony Le Tallec ble båret av banen etter et kvarter etter en stygg smell på ankelen, og han forlot Birmingham på krykker og med en solid bandasjert fot.  Anthony vil i dag få sjekket skaden på Melwood, for å se hvor omfattende den er.

 

På plussiden var det at Florent Sinama-Pongolle spilte en time uten problemer, og var livlig fremme i angrepet.  John Arne Riise spilte en omgang på midtbanen.  Agent Einar Baardsen sier til NTB at John Arne trente for fullt med ball på søndag, uten å merke noen problemer, og at man tror nordmannen kan være tilgjengelig igjen allerede til kampen mot Marseille på torsdag.

 

De to unggutta som stod bak målet mot Birmingham, Steven Gillespie og Adam Flynn, var for øvrig innbyttere for Le Tallec og Riise.

 

Djimi Traore var i den opprinnelige lagoppstillingen, men var ikke med til Birmingham, uvisst av hvilken grunn.  Carl Medjani var dermed kaptein.

 

Liverpools lag:  Patrice Luzi, David Raven, Stephen Vaughan, Carl Medjani, Zak Whitbread, Michael Foley, Robbie Foy, Andy Wright, Florent Sinama-Pongolle (Ryan Wilkie ’60), Anthony Le Tallec (Steven Gillespie ’15), John Arne Riise (Adam Flynn ’46):  Reserver:  Paul Harrison, Danny Guthrie.