Leeds avslår bud på Carson

Leeds United har i dag avslått et tilbud fra en ikke-navngitt Premier League klubb på deres keepertalent Scott Carson. Steve Finnan gjennomgår undersøkelser av skaden sin.

Leeds skriver på sin offisielle hjemmeside i dag at de har avslått et tilbud på 19-årige Scott Carson. Den engelske U-21 landslagsspilleren er ønsket av blant andre Liverpool og Chelsea. På Elland Road vil man ikke si hvilken klubb budet kom fra, men som vi skrev i går har Benitez lenge ønsket seg det unge talentet. Derfor la også klubben inn et bud på £250.000 + apperence fee. Det er trolig Liverpools bud Leeds nå har takket nei til.

 

På Elland Road ønsker man å beholde unggutten og ser på ham som den kommende keeperen i klubben og har derfor lagt frem et forbedret tilbud. Carson takket tidligere i måneden nei til det første utspillet fra Leeds og har gode kort på hånden til å gå hvor han vil i og med at kontrakten går ut til sommeren.

 

Finnan gjennomgår undersøkelser

Til tross for at Benitez tidligere har sagt at han regner med å ha høyrebacken sin klar til lørdag, falt disse ordene før iren gjennomgikk nye undersøkelser i foten sin etter å ha blitt hardt taklet av Neil McCann i går ettermiddag. Det er ikke ventet svar på en utvidet undersøkelse før i morgen.

 

Liverpool Echo beskriver i dag ryktene om Aimar som "way off the mark".