LFC-Tips:Ingen store forandringer

De aller fleste deltakerne i LFC-Tips hadde H på Liverpool-Blackburn, og dermed ligger Gunnar Settemsdal fra Kristiansund best an til å kapre Englands-turen når bare to kamper gjenstår.

Settemsdal står bokført med imponerende 9 rette på de ti første kampene, og leder dermed fortsatt poenget foran Thomas Tronrud (Porsgrunn) når kun matchene mot Arsenal og Charlton gjenstår. Forøvrig har både Settemsdal og Tronrud tippet at Arsenal slår Liverpool på langfredag. I den siste matchen, mot Charlton 2.påskedag, har imidlertid de to tippet ulikt. Settemsdal har Liverpool-seier på Anfield, mens Tronrud har uavgjort. Denne kampen kan således bli helt avgjørende for hvem som stikker av med weekend-turen til Liverpool. For ordens skyld kan vi også ta med at Tronrud har tippet at Liverpool scorer 18 mål på de 12 kampene, mens Settemsdal har tippet 19. Før de to siste kampene har de røde scoret 15!

Bak de to i teten er det fortsatt svært jevnt. 22 rekker har 7 rette, 37 rekker har 6 rette, mens vi har 62 rekker med 5 rette, 51 rekker med 4 rette, 16 rekker med 3 rette, 4 rekker med 2 rette og 1 rekke med 1 riktig.

Kampene på kupongen:

1. Tottenham - Liverpool 2-1 H

2. Liverpool - Everton 0-0 U

3. Bolton - Liverpool 2-2 U

4. Liverpool - Manchester City 2-1 H

5. Liverpool - Portsmouth 3-0 H

6. Leeds - Liverpool 2-2 U

7. Southampton - Liverpool 2-0 H

8. Liverpool - Wolverhampton 1-0 H

9. Leicester - Liverpool 0-0 U

10. Liverpool - Blackburn 4-0 H

11. Arsenal - Liverpool

12. Liverpool - Charlton

Vinneren av konkurransen blir som kjent belønnet med en weekendtur til Liverpool, mens nr. 2 får en valgfri Liverpool-trøye. Det vanker også en Liverpool-souvenir i premie for 3.-10.plass.

Rekkene som har blitt godkjent for konkurransen finner du ved å klikke på linken under:

http://www.liverpool.no/CDA/viewFile.aspx?id=2405