Liverpool bekrefter Tottenham-bud på Murphy

Liverpool FC bekrefter i dag at de har akseptert et bud fra Tottenham på omlag £3M for Danny Murphy. Djibril Cissé tror Liverpool kan bli ligamestre, og vil tatovere seg med klubbemblemet!

Liverpool FC bekrefter i dag at man har akseptert et bud fra Tottenham på om lag £3M for midtbanespilleren Danny Murphy. 27-åringen har to år igjen av kontrakten med de røde, men mye tyder nå på at Danny Boy flytter på seg før den tiden er omme. Charlton og Everton skal også ha følere ute etter spilleren, men ingen av disse klubbene skal ha lagt inn noe formelt bud.

 

- Jeg kan bekrefte at Liverpool har akseptert et bud fra Tottenham på Danny Murphy, var pressetalsmann Ian Cottons knappe kommentar i dag.

 

Dersom Murphy som en følge av dette ikke blir med til Østerrike, noe han høyst sannsynligvis ikke blir dersom han skal ha forhandlinger med Spurs, begynner midtbanen å bli farlig tynn.  Smicer, Cheyrou, Le Tallec og Biscan er jo definitivt uaktuelle, og det hersker fortsatt spørsmålstegn hvorvidt Steven Gerrard er helt friskmeldt etter at han forlot banen i kampen mot Roma.  Hvis Rafa holder "løftet" om å bruke Kewell på venstre begynner det å bli farlig tynt med kandidater på høyrekanten.

 

Cissé sikter mot ligatittelen

Djibril Cissé har stor tro på at Liverpool er kapable til å gå helt til topps i Premier League denne sesongen, og mener det ikke er noen god grunn for at laget ikke skal finne de rette taktene rimelig kjapt under Rafael Benitéz. I et intervju med liverpoolfc.tv avslører Cissé at han trives så godt i klubben at han har lovet seg selv å tatovere seg med klubbemblemet dersom de røde går til topps i år! Cissé har for øvrig hele 12 tatoveringer spredt rundt på kroppen, og uttaler at han med glede også påfører seg klubbens emblem, og tror det faktisk kan skje tidligere enn forventet.

 

- Jeg tror oppriktig talt at Liverpool har en sjanse til å vinne ligaen i år. Vi har kvalitet gjennom hele laget. Nå trenger vi bare å finne den riktige kjemien, og spille oss gode sammen. Klarer vi det, tror jeg vi vil henge med i toppen. Da skal jeg begynne å tenke på en ny tatovering med Liverpools emblem. Jeg er glad for dette nye kapittelet i karrieren min. Jeg ga mitt ord til Liverpool for to år siden, og jeg er en mann som holder ord.  Det var viktig for meg å få gå til Liverpool, sier Cissé i dag. Musikk i enhver Liverpool-fan sine ører, skulle vi tro.

 

- Jeg føler at Liverpool på mange vis ligner Auxerre. Det er en familiefølelse i klubben, der alle jobber i samme retning. Liverpool har et stort navn på kontinentet, selv om suksessen har uteblitt de siste årene. Jeg tror jeg kan oppnå store ting her, da alle spillerne er svært talentfulle.

 

Det er imidlertid en ting Liverpools dyreste spillerkjøp håper å unngå, og det er sammenligningen med Arsenals Thierry Henry. En parallell Gérard Houllier i sin tid dro.

 

- Jeg tror ikke jeg kan sammenligne meg selv med Thierry. Han er en helt annen spillertype. Jeg har min egen stil, men ønsker selvfølgelig å score så mange mål som mulig.