Liverpool-Birmingham på Canal+

Neste hjemmekamp vises på hovedkanalen til Canal+. Liverpool ikke på TV i Carling Cup, hvor de røde er 3.favoritt til å vinne. Mølby trakk seg.

Liverpool live 6.november

Norske Canal+ har valgt ut Liverpool-Birmingham som hovedkamp lørdag 6.november kl 16.00, og kampen sendes altså ikke på Canal+ Sport som tidligere annonsert.

I England har Sky Sports plukket ut sine live kamper i 4.runde av Carling Cup.  Tirsdag 9.november sendes Burnley-Tottenham, mens Newcastle-Chelsea sendes dagen.  Sannsynligvis vil Liverpool.Middlesbrough også spilles onsdag 10.november, men altså uten å bli vist på skjermen.

 

Chelsea favoritter

Et Chelsea som har bedyret at vi de vil bruke et sterkt mannskap i årets Carling Cup er favoritter til å vinne tittelen hos boomakerfirmaet William Hill.  Du får igjen 3.5 ganger pengene hvis det lykkes for Londonerne.  Manchester United er neste med 5 ganger pengene, mens Liverpool står i 5.5.  De neste på listen er Tottenham 8,  Arsenal 9, Newcastle 10, Middlesbrough 11, Fulham 14, Portsmouth 14, Everton 20, Southampton 20, Crystal Palace 40, Nottingham Forest 50, Watford 50, Burnley 66, Cardiff 66.

 

Jan Mølby gikk av som manager

Etter 0-3 mot Chester, med kameraten Ian Rush som manager, har Jan Mølby valgt å trekke seg fra sjefsjobben i Kidderminster Harriers.  Kidderminster rykket i sin tid opp i det profesjonelle ligasystemet med den store dansken som sjef, men bunner nå tabellen i det som nå kalles 2.divisjon.