Liverpool i pole position for Alonso

Ifølge Liverpool Echo i dag ligger de røde fra Anfield fortsatt best an til å sikre seg Xabi Alonso. Benitez presenterer staben. Liverpool best på nett.

Liverpool Echo har gått over til å bli morgenavis på lørdager, og i dag skriver Chris Bascombe at Liverpool fortsatt er i "pole position" når det gjelder å sikre seg midtbanespilleren Xabi Alonso fra Real Sociedad. Ryktene vil ha det til at Real Madrid skal ha fornyet sin interesse for spilleren, ettersom overgangen til Patrick Vieira fra Arsenal fallt i fisk. Men Bascombe beroliger i dag altså alle Liverpool-fans med at Merseyside-klubben fortsatt er i førersetet i så måte.

 

Benitez om sin stab

Foran første seriekamp mot Tottenham har manager Rafael Benitez gitt en kort presentasjon av sin stab til liverpoolfc.tv:

Paco Ayesteran
- Paco Ayesteran er min assistant-manager. Han planlegger treningsarbeidet sammen med meg, og kontrollerer det fysiske arbeidet med laget. Han kom sammen med meg fra Valencia, og er en trener som deler mine idéer om spillet.

Paco Herrera
- Paco Herrera har vært min venn i ti år. Han var manager i den spanske 2.divisjon med Albacete. Han vil hjelpe meg med å spionere på motstanderne og skrive rapporter om spillerne og lagene vi skal møte. 
Alex Miller
- Alex Miller er nyttig for meg. Han er en veldig god trener som kjenner spillerne og den engelske ligaen. Det er viktig å ha han i staben fordi han kan fortelle meg om lagene vi skal møte. 
Jose Ochoterena
- Jose er keepertrener, og har jobbet for det spanske landslaget. Vi vil jobbe med keeperenes tekniske bevegelser, og ikke bare ha mye skudd mot keeperne på trening. 

Liverpool vinnere på web

I forkant av seriestarten i Europa er Liverpool den klubben som genererer mest interesse blant fansen. Dette i følge tall fra Megasoccer.com, som er en søkemaskin som spesialiserer seg på fotball. Anfield-klubben har vært den klubben som har hatt flest søk i de siste 6 ukene fram mot seriestart, mens Djibril Cissé er den spilleren det har vært søkt mest på. Liverpool tar faktisk hat-trick på webben, da Rafael Benitez slo Juventus-boss Fabio Capello som den manageren med flest ”treff”. Her er resultatene:

Topp preseason spillersøk:
1: Djibril Cisse
2: Ricardo Carvalho
3: David Beckham
4: Mia Hamm
5: Michael Owen

Topp preseason klubbsøk:
1: Liverpool
2: Manchester United
3: FC Porto
4: Chelsea
5: Real Madrid

Topp preseason managersøk:
1: Rafa Benitez
2: Fabio Capello
3: Sven Goran Eriksson
4: Jose Mourinho
5: Marco Van Basten