Liverpool og Real skal være enige om Owen

Ifølge Sky Sports og spanske medier skal Liverpool og Real Madrid være kommet til enighet om en overgang for Michael Owen. Liverpool får ”bare” £8M for spilleren, i tillegg til at Juanfran og/eller Antonio Nunez ankommer Anfield.

Ifølge nettstedet til Sky Sports skal Real Madrid nå være kommet til enighet med Liverpool om å kjøpe Michael Owen. Spanske kilder sier at avtalen skal være klar, etter samtaler mellom alle parter i kveld. Avtalen skal ifølge disse rapportene gå ut på at Real Madrid betaler Liverpool £8M pluss en eller muligens også to spillere. Midtbaneduoen Juanfran og Antonio Nunez skal være de to spillerne som kan være på vei til Anfield. Nunez er forøvrig høyreving.

 

Liverpool kan også motta ytterligere penger for Owen, avhengig av Reals suksess i fremtiden. Den seriøse spanske avisen AS hevder at Owen kan bli presentert som Real Madrid-spiller så tidlig som i morgen, eller på lørdag. Det er imidlertid ikke kommet noen bekreftelse på disse rapportene fra noen av klubbene nå i kveld.

 

Owen ser dermed ut til å bli lagkamerat med David Beckham på Santiago Bernabeu, men en som sannsynligvis ikke er på vei dit er Patrick Vieira. Madrid-klubben er i ferd med å trekke seg fra handelen med Arsenal, fordi spilleren blir for dyr både i innkjøp og lønn. Dermed antydes det i kveld at Liverpool vil få kamp om å kjøpe Real Sociedads Xabi Alonso, fra nettopp Real Madrid.