Liverpool øker budet på Morientes

De røde vil ha Morientes så tidlig som mulig i januar og har økt sitt bud på spissen til £5M. Harry Kewell mister 4-5 uker etter sprøytebehandling i lysken. L’Equipe skriver at Anekla fortsatt er aktuell.

Rafa Benitez vil ha sin mann, og Liverpool har derfor økt budet på den spanske spissen til £5M. Med få dager igjen til transfermarkedet åpnes kommer ikke det nye budet overraskende. 28-åringen, som er ”cup-tied”i Champions League, og kun har halvannet år igjen av kontrakten i Real Madrid, er sterkt ønsket så tidlig som mulig i januar. Liverpool Echo skriver imidlertid at Mardrid-klubben insiterer på mer penger for å la spissen gå og forsøker på å uthale tiden og teste Liverpools tålmodighet. Etter det vi forstår kommer imidlertid ikke Liverpool til å øke budet og vil heller vurdere andre kandidater.

 

Samtidig som spillet om Morientes er i ferd med å nå et klimaks kommer det rapporter fra Frankrike om at Liverpool skal ha forhandlet med Anelka. Den seriøse franske avisen L’Equipe skriver at Nicolas Anelka har vært i forhandlinger med Liverpool den siste tiden og at en kontrakt ligger klar på bordet. Avisen skriver at det er oppnådd enighet om en 3,5 års avtale og antyder også en overgangssum på £8.5M. Manchester City-spilleren kan på mange måter bli jokeren i kabalen Benitez forsøker å legge.

 

Kewell ute en måned

Ikke uventet kommer nå beskjeden om at Kewell har startet sprøytebehandling av lyskeskaden sin og mister mange kamper på nyåret. Harry har stått over kampene i juleprogrammet og har ikke vært i aksjon siden Newcastle. Liverpool sier i dag at vingspilleren onsdag oppsøkte en spesialist og der fikk en sprøyte i lysken. Han mister dermed de neste 4-5 ukene av sesongen.

 

Med kamper som Chelsea og Manchester United, samt semifinaler i Carling Cup og oppstart på FA-Cupen i løpet av de neste par ukene, vil trolig John Arne Riise få muligheten til å ”spesialisere” seg på venstre midtbane i løpet av den neste måneden. Nordmannen har vært i svært god form enda og vil bli en viktig mann for Benitez fremover.

 

 

Otsemobor åpner for Crewe

Etter å ha returnert til Anfield fra sin 3-måneders utlånsperiode i Crewe uttaler Jon Otsemobor at han satser på å gi alt i Liverpool frem til våre før han tar en ny vurdering av situasjonen sin. – Min plan har hele tiden vært å returnere til Liverpool nå. Dette er klubben min og jeg vil gjerne forsøke å gjøre et nytt forsøk på å slå igjennom. Jeg vet det vil bli meget vanskelig, men når sesongen er over kommer jeg til å ta en beslutning om hva jeg skal gjøre videre i karrieren. Hvis Crewe fortsatt er interessert i meg utelukker jeg ingen retur til Gresty Road.