Liverpool-Tips: Bare to hadde borteseier på Stamford Bridge

Kun to deltakere i Liverpool-Tips hadde borteseier på Chelsea - Liverpool. Ingen hadde korrekt resultat. De to som sikret seg et poeng hver var Anita Hansen fra Kristiansand og Sofie Vike Sivertsen fra Longyearbyen.

De to damene var altså de eneste som var såpass optimistiske på Liverpools vegner at de trodde på rød seier for første gang på mange, mange år på "brua".

Og det førte Anita Hansen helt opp i teten, på delt førsteplass med Kjell Håvard Junge fra Averøy og Morten Voldstad fra Drammen før den siste og avgjørende kampen, borte mot Wolverhampton onsdag 21.januar. Alle tre står med 12 poeng før denne kampen, og alle har tippet Liverpool-seier på Molineux. Seierssiffrene er imidlertid ulike for de tre, og kan dermed bli helt avgjørende.

Også Erlend Olav Wiig fra Nordkisa, som har 11 poeng, og Runar Hellum fra Greåker, som har 10 poeng, har en teoretisk mulighet til å gå til topps i konkurransen.

Vinneren av konkurransen etter at alle 12 kampene er unnagjort blir belønnet med en Liverpool-DVD. Vi gjør oppmerksom på at dette er en konkurranse man finner i vårt medlemsblad, The Kopite, og kun der.

Sjekk sammenlagtstillingen her (Excel).