Liverpool-Tips: Kjell Håvard Junge vant DVD

Ingen av deltakerne i Liverpool-Tips hadde spådd poengtap for Liverpool mot Wolverhampton. Dermed måtte vi ty til loddtrekning for å kåre vinneren i en uhyre jevn konkurranse.

Før den siste kampen mot Wolverhampton lå Anita Hansen, Kjell Håvard Junge og Morten Voldstad helt likt med 12 poeng. Alle hadde tippet Liverpool-seier på Molineux. Seierssiffrene var imidlertid ulike for de tre, men dette ble altså ikke utslagsgivende da kampen endte med uavgjort resultat.

Ettersom alle da endte på 12 poeng, måtte vi ta skillereglene i bruk. Alle tre hadde tre 3-poengere, og ved fintelling kom vi også til at alle tre hadde 10 korrekte målsifre. Dermed måtte vi rett og slett ty til loddtrekning for å kåre vinneren av førstepremien, en Liverpool-DVD. Og den heldige som ble trukket opp av hatten var altså Kjell Håvard Junge fra Averøy. Gratulerer!

Til de andre to, og de øvrige deltakerne i konkurransen, kan vi bare si bedre lykke neste gang! Vi kommer tilbake med en ny Liverpool-Tips konkurranse i neste The Kopite, og gjør samtidig oppmerksom på at dette er en konkurranse du kun finner i vårt medlemsblad. Det er med andre ord ikke mulighet til å bli med på Liverpool-Tips via nettet.

Sjekk sluttstillingen her (Excel).