Liverpool-West Brom IKKE på Canal+

Canal+ har offentliggjort sendeskjemaet for 11-13. september, men Liverpool-West Bromwich er ikke blant de åtte kampene som overføres. Liverpool v Grazer direkte på internett og tre tv-kanaler. Spansk dommer.

Canal+ har utvidet Premier League-tilbudet vesentlig denne sesongen med hele åtte tv-kamper av ti spilte fra hver ligarunde. Dermed skal det godt gjøres å omgå de røde. I dag bekreftet kanalen sitt kamputvalg for 11.-13.september, som vanlig først presentert på canalplus.se. Overraskende nok er Liverpool-West Bromwich den ene av to kamper uten sendetid. Xabi Alonso og Luis Garcia(bildet) får trolig sine hjemmedebuter i dette oppgjøret.

 

Sendeskjema Canal+:

11/9:

13:45 - Aston Villa v Chelsea (Canal+, direkte)

16:00 - Bolton v Man Utd (Canal+, direkte)

16:00 - Fulham v Arsenal (Canal+ Sport, direkte)

18:15 - Portsmouth v Crystal Palace (Canal+ Sport, direkte)

20:10 - Manch City v Everton (Canal+ Sport, opptak)

22:10 - Middlesbrough v Birmingham (Canal+ Sport, opptak)

 

12/9:

17:00 - Tottenham v Norwich (Canal+, direkte)

 

13/9:

21:00 - Charlton v Southampton (Canal+, direkte)

 

 

Liverpool v Grazer

Morgensdagens returoppgjør i kvalifiseringen til Champions League overføres med lyd og bilder på liverpoolfc.tv for de med såkalt e-season-ticket. ITV2, Polsat Sport og Premiere Austria er de øvrige kanalene som sender oppgjøret fra Anfield. For flere detaljer sjekk vår oppgraderte tv-liste, med en utvidet oversikt for bare Liverpools kamper med de resterende på en egen side.

Ifølge gak.at kommer Grazer med følgende tropp: Schranz, Standfest, Sick, Tokic, Pogatetz, Plassnegger, Aufhauser, Muratovic, Amerhauser, Kollmann, Bazina, Almer, Lienhart, Dollinger, Majstorovic, Sencar, Erkinger, Hassler, Ramusch.

Spanjolen Luis Medina Cantalejo er utnevnt til kampens dommer. I Primera Liga utdeler han seks gule kort i snitt per kamp. 40-åringen dømte Champions League for første gang sist sesong.