McAuley skuffet etter uavgjort

Hugh McAuley mener hans reserver burde slått Bolton, men roser flere av ungguttene. Danny Murphy anser Old Trafford som sin lykkebane. Owens om Raven, Potter og Foy.

Gode unggutter – som må bli bedre

Hugh McAuley var i beste fall mellomfornøyd etter at hans reservelag ikke greide å sikre seg en andreplass i reservelagserien, da et sent utligningsmål fastsatte resultatet til 2-2 mot Bolton.  Hughie hadde imidlertid både ros og råd å komme med til noen av lagets yngre medlemmer:  - For å være synes jeg vi var en skuffelse.  Vi overdrev vårt pasningsspill før pause, men var bedre etter at vi tok ledelsen 2-1 tidlig i 2.omgang.  Vi hadde muligheter til å øke ledelsen, men ble ble uforsiktige og slappet for mye av, slik at Bolton kunne komme inn i kampen igjen.

- Jeg syntes Anthony Le Tallec gjorde det bra i sin første kamp etter skade.  Midtstopperparet Zak Whitbread og Carl Medjani har også gjort det bra denne sesongen.  De har blitt generelt bedre spillere.  De vet imidlertid at du har ennå mye å lære dersom de skal oppnå det de ønsker, å spille på førstelaget til Liverpool.

- Neil Mellor tok godt vare på sine sjanser, og han lever av å score mål.  Neil vet at det er deler av hans spill som han må jobbe med for at han skal nå et høyere nivå.  Han er nettopp fylt 21 år, og er ung nok til å utvikle seg videre.  Han har et bra hode på unge skuldre.  Han er stadig blitt bedre i sitt generelle spill.

 

”Hattrick” for Danny på OT

Danny Murphy ble altså matchvinner for tredje gang på Old Trafford sist lørdag, og midtbanespilleren kan med rette anse arenaen for å være hans lykkebane:  - Old Trafford er en bane som har vært godt nytt for meg.  Jeg har scoret tre seiersmål der, jeg spilte min første bortekamp der, og jeg debuterte også for England der.

Danny er imidlertid klar over at seieren mot United ikke vil ha særlig verdig hvis Liverpool ikke greier å fullføre sesongen slik man ønsker:  - Jeg håper at målet mot United kan bli viktig for Liverpool, og at det er med på å føre oss til Champions League.  Dersom vi ikke greier å vinne hjemme mot Middlesbrough vil imidlertid ikke resultatet mot United bety noe.  Vi er nødt til å utnytte det løftet vi har nå fått.  Newcastle og Arsenal vil presse oss helt inn, slik at vi må vinne de tre neste kampene.  Vi har gitt oss selv en utmerket sjanse nå.

 

Juniortreneren om tidligere elever

Trener for Liverpools U19-lag, John Owens, har uttalt seg om David Raven(bildet), Darren Potter og Robbie Foy.  Disse tre spillerne avanserte alle fra juniorlaget og til å trene på Melwood denne sesongen, og er dessuten landslagspillere for henholdsvis England, Irland og Skottland.

David Raven:  - David har spilt godt for både U19 og England, hvor han er kaptein, og selv om han ikke har fått spille så mye på reservelaget følte jeg at han hadde behov for å komme et steg videre.  Det vil han kunne gjøre ved å trene sammen med førstelagsspillerne, og vi ønsket derfor at han skulle få komme til Melwood.  Han kan spille både midtstopper og back, men han vil aldri bli like høy som for eksempel Sami Hyypiä og jeg tror at han kanskje ender opp som en høyreback.

Darren Potter:  - Hvis vi hadde vært egoistiske ville vi ønsket at Darren kunne trent og spilt med oss hele tiden, da han var den beste sentrale midtbanespilleren på U19 i inneværende sesong.  Han har imidlertid fått anledning til å spille i VM for juniorer, og han er blitt forfremmet til å trene med førstelaget.  Det er til det beste for ham, og det er slik det skal være.

Robbie Foy:  - Robbie er en livlig spiller med stor fart.  Ved siden av å komme til Melwood har han debutert for Skottland U21, og gjort det bra.  Dette er trolig et gunstig tidspunkt å være skotsk landslagsspiller siden seniorlandslaget ikke har den kvaliteten den hadde for noen år siden.  Hvis Robbie fortsetter fremgangen her kan han fort være aktuell også for A-landslaget til Skottland.