Mellor glad for å være tilbake

Neil Mellor sier i et intervju med liverpoolfc.tv at han er glad for å være tilbake i Liverpool, og han håper å få en mulighet på førstelaget før sesongslutt. Ny dato for Liverpool-Portsmouth. Liverpool stiller med U19-laget i Liverpool Senior Cup i kveld.

Neil Mellor er nå tilbake i Liverpool etter sitt mislykkede opphold hos West Ham, og den unge spissen sier han er klar til å kjempe om en plass på førstelaget før sesongslutt.  21-åringen sier i et intervju med liverpoolfc.tv at han er svært glad for å være tilbake på Merseyside.

 

Hvordan er det å være tilbake i Liverpool, Neil?

Det er deilig å være tilbake. Alle i klubben har tatt meg i mot met åpne armer, og Gérard Houllier tok meg i hånda før avreisen til Bulgaria, noe jeg satte stor pris på.

 

Angrer du nå på at du dro til West Ham?

Nei, ikke i det hele tatt. Selv om jeg ikke fikk spille så mye som jeg hadde ønsket, var det en veldig fin erfaring. West Ham er en stor klubb med stor støtte, og alle i klubben er veldig vennlige. Selv jeg nå er tilbake i Liverpool, kommer jeg fortsatt til å følge med på hvordan de gjør det, og jeg fikk mange venner der som jeg kommer til å holde kontakten med.

 

For en som kommer fra nord, hvor vanskelig var det å finne seg til rette i hovedstaden?

Det var vanskelig til å begynne med fordi jeg ikke kjente noen i klubben, men det tok ikke lang til før jeg ble kjent med de andre spillerne, og da gikk det greit. Jeg bodde på hotell den første måneden, og deretter delte jeg en leilighet med Matthew Kilgannon som kom på lån fra Leeds. Han er en hyggelig kar, og vi hadde det mye moro sammen. Det var i det hele tatt mange unge spillere der som var mye sammen på fritiden, slik som Matty Etherington, Mickey Carrick og David Noble som kom på lån fra Arsenal.

 

Tror du at du har blitt en bedre spiller etter oppholdet?

Jeg håper i hvert fall det. Jeg mener at jeg har utviklet meg, og jeg har jobbet med en del ting, noe som bare kan ha gjort meg bedre. Nå er jeg tilbake i Liverpool og ønsker å utvikle meg videre.

 

Hva er ditt høydepunkt fra tiden i West Ham?

Jeg tror det må være den kvelden jeg scoret to mål for førstelaget mot Crystal Palace tidlig i sesongen. Det er det ingen tvil om. Dessverre gikk det ikke så veldig bra etter det. Jeg spilte ikke opp mot mitt beste i kampen etter mot Derby, og etter det fikk jeg minimalt med sjanser.

 

Du sier at alle i klubben var hyggelige, men kritikken fra David Connolly tidligere denne sesongen kan ikke ha hjulpet noe særlig…

For å være ærlig, så viste han seg å være både en kjernekar og en veldig god spiller. Jeg ønsker ham kun det beste for resten av sesongen.

 

Og hva med managerskiftet? Det var vel heller ingen fordel?

Jeg spilte under tre forskjellige managere under min korte tid i klubben, og det var noe jeg ikke hadde forventet. Glenn Roeder var den første, og jeg vil gjerne takke ham for at han ga meg muligheten til å spille i West Ham. Dessverre fikk han sparken, og Trevor Brooking tok over. Han gjorde det godt, men ønsket ikke jobben på permanent basis. Det gjorde derimot Alan Pardew, og jeg håper han klarer å føre klubben til opprykk denne sesongen.

 

Hva er dine første mål, nå som du er tilbake?

Først og fremt må jeg sørge for å komme i skikkelig form, for jeg føler ikke at jeg er helt på topp nå. Det er bare seks reservelagskamper igjen denne sesongen, og jeg håper på å kunne bidra med et par mål i noen av disse kampene. På den måten kan jeg kanskje spille meg inn i førstelagsdiskusjonen igjen og kanskje få en kamp før sesongen er over.

 

Var det frustrerende for deg å være i West Ham da Liverpool slet med mye skader hos spissene?

Det er bare sånn det alltid er, er det ikke? Forrige sesong, min første som førstelagsspiller hos Liverpool, var det sjelden at noen av spissene var skadet, så mulighetene mine ble ganske få. Da West Ham kpm på banen i sommer, så jeg det som en god mulighet til å skaffe meg litt verdifull førstelagserfaring. Så skjer det altså at Liverpool får en spiss-krise, men slike ting kan man jo aldri vite om på forhånd.

 

Holdt Liverpool kontakt med deg mens du var borte?

Ja, jeg snakket med trenerne ganske ofte, og det var bra. Den støtten jeg fikk hjalp meg veldig, og det var hyggelig å høre at Houllier ønsket meg tilbake. Jeg kunne ha blitt i West Ham ut sesongen, og Alan Pardew hadde full forståelse for situasjonen, men til slutt var det min avgjørelse å returnere.

 

Tror du fortsatt at du kan ha en framtid her?

Ja, definitivt! Trenerstaben her støtter meg fullt ut, og spesielt Sammy Lee og Hugh McAuley har vært gode å ha. Forhåpentligvis kan jeg fortsette utviklingen og snart begynne å dunke inn mål igjen.

 

Til slutt, kan du si litt om hvordan London-gutta reagerte på klesstilen din?

Da jeg først kom ned dit, ble jeg fullstendig latterliggjort for garderoben min. Det var helt utrolig hvor mye tyn jeg fikk, og det ble nesten uutholdelig. Til slutt måtte jeg tilpasse meg litt av stilen deres, så nå kjører jeg en slags blanding av nord og sør. Jeg måtte latterliggjøre gutta litt over klesstilen deres da jeg kom tilbake på mandag, men jeg kan love dere at de har tatt igjen!

 

Ny dato for Portsmouth-kampen

Ligakampen mellom Liverpool og Portsmouth, som skulle blitt spilt på Anfield 21. februar, men ble utsatt på grunn av omkampen i FA-cupen mellom de samme to lagene, har nå fått en ny dato FA. Kampen er nå oppsatt til onsdag 17 mars. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at kampen vil bli flyttet på ny dersom Portsmouth må ut i omkamp mor Arsenal i 6. runde av FA-cupen. Det er vel derfor ingen stor overraskelse at Pompey har uttrykt stor misnøye over den nye kampdatoen…

 

Liverpool stiller med U19-lag i Liverpool Senior Cup

Liverpool kommer til å stille med et rent U19-lag i kveldens oppgjør mot Burscough i Liverpool Senior Cup. John Owens er ansvarlig, og han har plukket ut dette laget:

 

1 Paul Harrison

2 Stephen Vaughan

3 Danny O'Donnell

4 Adam Flynn

5 Dave Raven ( Capt )

6 Andy Wright

7 Jason Massie

8 Danny Guthrie

9 Mark Smyth

10 Steven Gillespie

11 Ryan Wilkie

 

12 Mark Jones

13 Paul Willis

14 Robbie Foy

15 Danny Smith

16 Lee Peltier