Mellor håper på ny sjanse

Neil Mellor krysser fingrene for mer spilletid. Crewe vil ha Otsemobor, kroatisk trener vil ha Biscan. Aston Villa-Liverpool i sent opptak. Nye transferspekulasjoner.

- Gi meg sjanser, og jeg vil score

Det ble en frustrerende kveld i Monaco, og det var ikke minst tilfellet for Neil Mellor på topp.  20-åringen fikk en sjelden start, men med liten offensiv støtte var det lite han fikk gjort foran vertenes mål.  Han vil neppe ha styrket sine aksjer til å få en regelmessig plass på førstelaget, men med alle skadene som Liverpool nå har håper han uansett på flere muligheter:

 

- Det var frustrende å være alene der fremme.  Bare for å gjøre det enda verre ble deres seiersmål scoret etter en hands.  Vi skapte for lite sjanser, men virket komfortable i forsvaret og så ikke ut til å skulle slippe inn noe mål.

 

- Jeg var glad for å få muligheten til å spille fra start.  Jeg skulle gjerne hatt ballen mer, og i så fall greid å holde på den bedre.  Jeg skulle gjerne også hatt noen sjanser foran mål.  Det er imidlertid vanskelig i Champions League og det var uansett en nyttig erfaring for meg.  Jeg skulle gjerne hatt muligheten til å få spille mer regelmessig, men jeg vet at jeg da må gjøre mer i kampene.  Jeg gjorde et og annet som var bra i Monaco, mens det også var ting jeg kunne gjort bedre.

 

- Jeg vet jeg kan gjøre en jobb for laget.  Hvis vi skaper sjanser vil jeg definitivt være på plass inne i straffefeltet og ha tro på at jeg kan score på dem.  Kampen mot Arsenal på søndag er veldig viktig for klubben, siden vi må begynne å bevege oss oppover på tabellen.  Hvis manageren gir meg en ny sjanse skal jeg gjøre mitt ytterste for ikke å skuffe ham.

 

Mer lånetid for Semi?

Den siste måneds låneopphold for Jon Otsemobor til Crewe løper ut i dag.  Dario Gradi hos Crewe sier at man håper å kunne låne forsvareren en tredje måned:  - Vi vil prøve å fornye lånet til Jon denne uka, hvis det er slik at han selv ønsker det.  Mitt inntrykk er at han gjør det og at han kommer godt overens sammen med de andre spillerne.  Han er en stille kar, men hører på hva som blir sagt og er en fin fotballspiller.  Jon bidrer med underholdning i begge ender av banen, han lar seg ikke stresse, og han kan score mål fra sin backplass.  Han gjort noen feil defensivt, men det var ventet fordi vi spiller annerledes enn Liverpool.  Hvis han ikke gjorde feil ville han også ha vært på førstelaget til Liverpool.

Rafael Benitez har nå også fått Josemi på skadelisten, noe som kan gjøre at han vil tenke seg godt om før han slipper Semi av gårde på et nytt låneopphold.

 

Igor er ønsket

Igor Biscan er suspendert fra det kroatiske landslaget etter en episode i oktober 2003, da han reiste hjem rett før en viktig EM-kamp mot Bulgaria.  Treneren Zlatko Kranjcar ønsker imidlertid den tause 26-åringen tilbake:  - Jeg behøver Biscan til VM-kvalifiseringen og vil ta ham med i troppen, er Kranjcar blitt sitert på i avisen Sportske Novosti.  Forbundspresidenten Vlatko Markovic avviser imidlertid at det er aktuelt:  - Jeg er ikke interessert i hva Kranjcar eller andre sier om Biscan.  Det er velkjent hva fotballforbundet mener om det han har gjort og hvilke konsekvenser det har.

 

Aston Villa-Liverpool på Canal+ Sport

Canal+ bekrefter at de vil sende Aston Villa-Liverpool i opptak kl 22.00 lørdag 4.desember.  Kampen vises på Canal+ Sport.

 

Liverpool linket til nye spisser

Alle vet at man på Anfield jakter med lys og lykte etter forsterkninger til et skadeskutt angrep, og spekulasjonene i media er deretter.  Ifølge nettsteder skal to av de spillerne Liverpool har under oppsikt være Andrea Caracciolo og Maxi Lopez.  De er begge målfarlige angripere som spiller for henholdsvis Brescia og River Plate.