Mellor ikke aktuell for utlån

Både Rotherham og Crewe ønsket å låne Neil Mellor, men Liverpool var ikke interessert. Anfield spesielt for Xabi Alonso.

Neil Mellor blir i LFC

Rotherham manager innrømmer at man prøvde å få til en utlånsavtale med Neil Mellor, men at det ikke var interessant på Anfield:  - Vi kom med en forespørsmål angående Neil Nellor, men Liverpool var ikke interessert i å la ham gå.

Crewe har også hatt sine følere ute tidligere, men ifølge reservelagstrener Hugh McAuley er Rafael Benitez klar til å gi den store spissen en sjanse dersom han kommer tilbake i god form.  Mellor er nylig blitt friskmeldt etter en skade han påførte seg under pre-season.

 

Xabi med god velkomst

Xabi Alonso rakk bare å spille en kamp for Liverpool før han er bortreist med det spanske landslaget i halvannen uke.  Midtbanespilleren sier imidlertid at han er blitt tatt imot på beste måte på Merseyside, og at det er en spesiell atmosfære rundt klubben:  - Jeg har merket meg hvilken storhet denne klubben har, og forskjellen hos fansen.  Alle de yngre har på seg Liverpool-trøyer i gatene, og på Anfield er det en helt spesiell atmosfære.  Hva som slo meg var at selv før jeg presentert av, eller spilte for Liverpool, så var det folk som hadde kjøpt trøyer med mitt navn på.  Folk har tatt imot meg på en fantastisk bra måte, og jeg trives i Liverpool.  Det er en forandring og en ny opplevelse, men jeg er innstilt på å omstille meg raskt.

- Benitez har fortalt oss at vi skal mikse med de andre spillerne slik at vi lærer engelsk.  Jeg tror ikke det er skadelig å ha flere spanjoler i klubben.  Dette er et nytt prosjekt, med en ny manager og nye spillere.  Det er nødvendig å bli kjent med hverandre, og dersom vi er mottakelige for de ideer som manageren legger fram tror jeg vi kommer til å bli et godt lag.

- Steven Gerrard er en spiller som har imponert meg mye.  Han er en komplett spiller, men sterk fysikk og løpskraft, og samtidig med et utsøkt tilslag på ballen.