Michael Owen til 2006?

Engelske aviser skriver at Liverpools toppscorer ønsker å forlenge kontrakten på Anfield med et år. Milan Baros og El-Hadji Diouf tilbake i troppen. Lokalderbyer for juniorene i dag.

Snart avklaring vedrørende St.Michael

Liverpool Daily Post og The Guardian er blant de avisene som i dag skriver at Michael Owen ønsker å forlenge sin nåværende avtale med Liverpool med én sesong.  Kontrakten til 24-åringen løper ut sommeren 2005, og det antydes altså at Michael i første omgang vil binde seg fram til 2006 for de helrøde.  Tony Stephens, Owens personlige agent, vil komme tilbake fra et lengre ferieopphold 1.mars og man forventer at partene umiddelbart vil begynne å forhandle etter dette.  Rick Parry & Co vil være interessert i en lengre avtale, men dersom det blir slik at Michael Owen er Liverpools eiendom fram til 2006 vil man i det minste være sikret at man får godt betalt dersom spilleren etter hvert skulle ønske seg ut i Europa.

 

Houllier om Baros

Liverpool spiller i morgen borte mot Portsmouth i FA-Cupen, og Gérard Houllier bekrefter at både Milan Baros og El-Hadji Diouf er med i troppen ned til sørkysten.  Manageren understreker imidlertid at Milan fortsatt ikke er helt klar til å spille fra start på førstelaget:  - Milan vil reise sammen med oss.  Jeg tror ikke han er klar til å starte en kamp.  Vi vil ikke gjøre ham noen tjeneste ved å bringe ham inn så tidlig etter at han har vært ute i fem måneder med en brukket ankel, men det vil gjøre ham godt å være en del av troppen igjen.

- Han vil behøve flere kamper før han er klar for førstelaget, men førsteomgangen sist torsdag var veldig oppmuntrende.  Han ble sliten utover i 2.omgang, men du kunne se at han fått tilbake touchen og at han løp fra forsvarere, noe han ikke gjorde i de foregående reservelagskampene.

Liverpool spiller sin neste reservelagskamp førstkommende mandag mot Blackburn.

 

Liverpool.no på U19-kamp

Både Liverpools U19- og U17-lag møter i dag naboen Everton.  De eldste spiller hjemme på akademiet, mens Dave Shannon og hans 17-åringer har bortekamp.

Vi har en mann tilstede i Kirkby, og vil legge ut en rapport fra Liverpool U19 v Everton U19 i ettermiddag.