Middlesbrough gir opp Heskey

Houllier ønsker ikke å selge, og Steve McLaren innstiller jakten på spilleren inntil videre. Martin O’Neill presiserer uttalelser fra Liverpool-manageren. Houllier om Biscan. Tre spillere i faresonen. Seier for U19.

Gerard Houllier har hele tiden vært fast bestemt på at ingen spillere forlater klubben i vinter. Dermed ser det ut til at Middlesbrough har gitt opp håpet om å sikre seg Emile Heskey mens overgangsvinduet er åpent nå i januar.

- Jeg har sett hva som har blitt sagt fra Liverpool, men vi har snakket sammen og det ble gjort en henvendelse. Men de vil ikke selge og det er slik det ser ut med den saken, uttaler Middlesbrough-manager Steve McLaren.

Uttalelsene utelukker imidlertid ikke at McLaren gjør et nytt forsøk til sommeren når Liverpool forhåpentligvis har sikret seg Djibril Cissé. Auxerre-spissen nettet i går sitt 15.ligamål for sesongen da Strasbourg ble beseiret med 2-0 borte.

 

Martin O’Neill presiserer

Celtic-manager forteller til avisen The People hvordan han oppfattet telefonsamtalen med Gerard Houllier. De to diskuterte ryktene om at Martin O’Neill skulle ta over som manager på Anfield, men nord-iren bekrefter at han ikke er ute etter stillingen.

- Jeg ringte ham ikke for å unnskylde. Jeg hadde ingenting å unnskylde. Jeg sa at jeg mislikte kommentarene hans. Jeg fortalte ham at jeg verken hadde innledet spekulasjonene eller videreført disse. Faktumet er at det motsatte er tilfellet. Jeg har hele tiden nektet for at Liverpool har tatt direkte eller indirekte kontakt med meg og aldri har gjort det under Gerards regjeringstid. Jeg fortalte også at ingen agent, som hevder at han arbeider for meg, har tatt kontakt, rett og slett fordi jeg ikke har noen agent! Gerard svarte at mine konstante dementier ikke så ut til å havne sør for grensa hvor de kunne bli lest i England. Jeg sa at det kan ikke jeg kontrollere, men at jeg ville sende ham avisutklipp og tv-glimt fra det siste året hvor jeg har gjort det. Mot slutten av samtalen håpte jeg at han hadde akseptert min stilling i saken. Vi snakket i en ganske vennlig tone, men jeg måtte forsikre meg om at han hadde hørt fra meg at det ikke hadde vært noen førstehånds, andrehånds eller for den sakens skyld 15.hånds kontakt mellom meg og Liverpool-styret.

 

Houllier om Biscan

Igor Biscan spilte sin svakeste kamp i Liverpool-trøya denne sesongen (4 på vår børs) på White Hart Lane i går. Kroaten lagde et unødvendig straffespark i det 24.minutt for deretter og ikke henge med i svingene da Helder Postiga økte Tottenhams ledelse til 2-0 ti minutter ut i 2.omgang. 24 minutter før full tid valgte Houllier å ta midtstopperen av banen.

- Det var to defensive vurderingsfeil, som er uvanlig for oss. Igor er en ung forsvarspiller og han vil lære fra det som skjedde, sier Houllier.

 

Tre spillere i faresonen

Dietmar Hamann pådro seg sitt fjerde gule kort for sesongen, og er i likhet med Harry Kewell og Igor Biscan et gult kort unna en kamps karantene. Grensen for suspensjon for fem gule oppheves ikke før siste dag i februar.

 

Seier for U19

Laget til John Owens beseiret Bolton 3-0 på Euxton Training Ground i Chorley. U17 skulle ha spilt borte mot Crewe, men ifølge opplysninger i pressen ble denne kampen utsatt.