Midtstoppere i søkelyset

Coloccini og Ayala igjen linket til Anfield. Sami Hyypiä ikke til salgs. Liverpool villa ha Michael Dawson. John Scales skal spille strandfotball i Stavanger.

Argentinere på vei?

Fabricio Coloccini skal ha vedgått at Liverpool er interessert i ham, og at han er interessert i de helrøde.  Den unge stopperen er for tiden i Peru hvor han spiller på et Argentina som til søndag skal spille finale mot Brasil i Copa America.  Krølltoppen tilhører AC Milan, men har de tre siste årene blitt utlånt til spanske klubber, nå siste sesong Villareal.  ”Jeg har hørt rapportene angående Liverpool.  Vi er i samtaler og tilbudet interesserer meg.  Jeg er stolt over at en klubb av Liverpools størrelse verdsetter meg, jeg liker virkelig britisk fotball ser mye på det.  Det at treneren for siste års spanske mestere nå spør etter meg, når en tenker på alle spillerne i Spania, det er et stort løft.  Jeg vil bli meget tilfreds dersom det blir en avtale, og jeg vil ikke skuffe noen.”  En overgangssum på om lag £4M er nevnt dersom Coloccini blir solgt.

Ifølge Daily Mirror er også Roberto Ayala aktuell for LFC, men Valencia skal være lite villig til å gi slipp på sin stopper.  Ayala er også klar for finalen mot Brasil, etter å ha sonet suspensjon i semifinalen i Copa America.

 

Liverpool avviser rykter

Liverpool valgte i går igjennom sin pressetalsmann å blant avvise ryktene om at Sami Hyypiä kunne være på vei til Barcelona.  En kort kommentar fra Anfield slo fast at det ikke hadde vært noe kontakt fra Spania, og at den store finnen uansett ikke var til salgs.

 

Houllier villa ha Dawson

Ifølge manager Joe Kinnear ringte Liverpool forrige sesong angående midtstopperen Michael Dawson, men Nottingham Forest ønsket ikke å selge.  ”Liverpool ringte oss forrige sesong og snakket om et overgangsbeløp på om lag £4M, men vi besluttet å ligge lavt.  Han er et stort talent, men jeg tror han vil tjene på enda en sesong med oss og jeg forventer meg store ting.  En dag vil han spille regelmessig for England.”

 

Tidligere rød til Rogaland

Stavanger innbyr denne uka til stor turnering med strandfotball.  Land som Spania, Portugal, Frankrike, England og Italia er med i tillegg til Norge.  Det største navnet på det engelske landslaget er John Scales.  Scales var et av Roy Evans’ første kjøp som manager i 1994, og den hurtige midtstopperen var et fast innslag hos de røde før skader begynte å plage ham mer og mer.