Morgan trekker sitt tredje bud

Steve Morgan har fått avvist sin tredje investeringsplan av Liverpool, og milliardæren sier han han nå motvillig trekker sitt siste bud.

Tidligere ukjent for offentligheten så røper Steve Morgan i dag at han nylig leverte sitt tredje bud til Liverpool FC og David Moores, etter at aksjeutvidelser med garanti på £50M og £73M først ble avvist.  ”Et revidert forslag har også blitt avvist av formannen og styret”, sier en representant for Morgan.  Ifølge Steve Morgan var dette budet ”helt forandret” i forhold til den praktiske investesteringen, og med tilbud om et større beløp pr. aksje.  Morgan erkjenner at han ”motvillig trekker tilbake” sitt siste tilbud.

 

”Jeg vil gjerne takk de mange tusener av fans som har støttet mitt bud, og min familie som har stått bak meg hele tiden.  Jeg er fortsatt fullstendig hengiven til Liverpool Football Club, og vil oppfordre styret til å få en rask slutt på all denne usikkerheten som hersker rundt klubben og manageren”, sier Steve Morgan i dag.

 

Morgan sa etter at hans andre bud, som han fremla på en pressekonferanse i forrige uke, at ”det var nokså tydelig at styret ikke var villig til å snakke med meg uansett hvilket tilbud jeg hadde.  Men jeg håper at jeg har satt søkelys på de manglenr som hersker hos ledelse og styre.”