Neil Mellor i drømmeland

Neil Mellor vil aldri glemme øyeblikket da han scoret seiersmålet mot Arsenal på overtid, foran The Kop. El-Hadji Diouf med ny bot for spytting. Nesten dødt TV-løp mellom Liverpool og Man.Utd.

- Et stort øyeblikk

Neil Mellor stjeler overskriftene i dag etter at 22-åringen ble matchvinner i 2-1 seieren over Arsenal.  Det at seiersmålet kom etter en susende volley fra drøyt tyve meter, dypt inne på overtid, gjorde det ikke mindre spesielt.  Manager Rafael Benitez mente da også at det var et stort øyeblikk:  - Vi så noen flotte mål, men for meg kom den beste til slutt.  Jeg er svært glad på vegne av Neil Mellor.  Han spilte på topp mot to meget gode midtstoppere, og holdt det gående helt til slutt.  Vi hadde bestemt oss for å spille med bare en angriper, og med Harry Kewell, Steven Gerrard og Florent Sinama-Pongolle i støtte viste det seg å være veldig effektivt.  Det at Neil skulle score sitt første mål i Premier League foran The Kop var et stort øyeblikk.  Det var bra for ham, for klubben, for supporterne, og for hele troppen.  Det vil være et stort løft for vår karakterstyrke.

 

Helten selv var naturlig nok også bare lutter glede:  - Ballen bare datt ned i beina på meg og jeg klemte til, foran The Kop i siste minutt og mot et av topplagene i Europa.  Jeg gikk til kampen på vanlig måte.  De andre gutta og manageren har støttet meg, og det var fint at jeg greide å levere varene helt på slutten.  Dette var som en drøm for meg og jeg vil huske dette øyeblikket i lang tid.

 

Kapteinen Steven Gerrard mente også at ”The Boy Mellor” fortjente dette:  - Neil vil drømme om denne scoringen i årevis.  Han fortjente det.  Han arbeidet hardt.

 

Angrende Diouf - igjen

Bolton har gitt El-Hadji Diouf en maksimumsbot på to ukers lønn etter at han spyttet Arjan De Zeeuw i ansiktet under kampen mot Portsmouth på lørdag.  Formann i Bolton, Phil Gartside, understreket at dette kunne man ikke akseptere:  - Klubben tolererer ikke slik oppførsel fra en av sine spillere, og vi har ikke noe alternativ annet enn å gi El-Hadji Diouf en maksimumsbot.

Det har gått rykter om at Diouf, som er på utlån fra Liverpool for resten av denne sesongen, ville få sparken i Bolton.  Formannen antydet imidlertid i går at El-Hadji ville bli på Reebok etter at spilleren hadde vist genuin anger og kommet med en uforbeholden unnskyldning.

 

Liten forskjell på seertall hos TV3

Seertallene for de direktesendte kampene fra Champions League hos TV3 viser at det er svært jevnt mellom Liverpool og Manchester United.  Av de fem oppgjørene som er blitt vist med de engelske toppklubbene var Liverpools hjemmekamp mot Monaco mest populær, mens møtet mot Deportivo på Anfield er nr.3 på listen.  Et noe lavere tall i den eneste bortekampen for engelskmennene, da Liverpool spilte i Monaco, gjør at de helrøde har et litt lavere gjennomsnitt enn laget fra Manchester.  På to kamper har LFC 157.666 seere i gjennomsnitt, mens United har 161.000.  Til sammenligning har Rosenborg 401.600 i snitt på sine fem kamper.

 

Liverpool-Monaco             177.000

Man.Utd-Sparta Praha       165.000

Liverpool-Deportivo          161.000

Man.Utd-Fenerbache         157.000

Monaco-Liverpool             135.000