Neppe amerikansk overtakelse

Det amerikanske konsortiumet L4 har gjort en formell henvendelse til Liverpool FC om at de ønsker å ta over klubben, men intet offisielt bud er gjort.

Etter noen turbulente dager, hvor ikke minst et begivenhetsrikt årsmøte skapte skriverier i presse og diskusjoner blant fansen, toppet det seg i går hvor Liverpool på sin hjemmeside gjorde en annonsering av klubbens utstedte aksjebeholdning.  Man oppdaget i tillegg at det på nettsiden ”The Takover Panel” var ført opp Liverpool Football Club som objekt og L4 oppført som byder i en overtakelse.

 

En kunne av dette tro at L4 dermed hadde kommet med et offisielt bud til LFC.  Etter å ha vært i kontakt med kilder rundt Anfield i dag viser dette seg å ikke være helt riktig.  Liverpool har ikke mottatt noe offisielt bud.  MEN, L4 har vært i kontakt med klubbens oppnevnte rådgiver Hawkpoint med ønske om å ta over klubben.  Som en protokoll har derfor Liverpool lagt ut meldingen som fortsatt står på klubbens egen hjemmeside.

 

Etter det vi forstår er Liverpool lukne i forhold til interessen fra Amerika, og at man fortsatt vurderer en ny og foreløpig ukjent interessent som det mest aktuelle alternativet i forhold til en potensiell kjøper.  Dette var også hva Chief Executive Rick Parry understreket på årsmøtet sist torsdag.

 

 

Det er ventet at formann David Moores og Liverpool F.C. kun venter på det riktige tilbudet før klubben er solgt. Moores eier for øyeblikket 51 % av aksjene på Anfield.