Nøkkelkamper for Tsjekkia og England

Viktige oppgjør ute i Europa i kveld. Hugh McAuley mener at reservene burde ha vunnet mot Blackburn. Liverpool-Monaco bare i opptak på Viasat Sport 1.

Ny VM-runde

En rekke interessante kamper spilles da man i kveld avslutter en såkalt ”international week” med en ny runde VM-kamper.  Milan Baros og Tsjekkia tar turen til Amsterdam Arena for igjen å møte Nederland i en offisiell landskamp.  De er favorittlandene i gruppe 1, men tsjekkerne er svekket etter at midtbanemotoren Pavel Nedved har gitt seg på landslaget.

England møter Polen borte, og bør sikre seg tre poeng dersom favorittstempelet skal opprettholdes i gruppe 6.  I gruppe 4 er Frankrike det heteste tipset til avansement, men både Sveits og Irland håper å melde seg på i kampen om en toppplassering i gruppa.  De to sistnevnte lag møtes i Basel.

John Arne Riise og Norge mot Hviterussland kan du se direkte på NRK, og sjekk for øvrig vår TV-liste for muligheter til å følge Liverpools landslagspillere.

 

McAuley roser Richie

Reservelagstrener Hugh McAuley berømmer Richie Partridge etter gårsdagens kamp mot Blackburn.  Hughie mener dessuten at man burde ha vunnet ut fra sjansene, men at forsvaret slurvet fælt:  - Richie Partridge ser nå skarpere ut og ligner mer seg selv.  Han har vært ute i ni måneder med skade, men var frisk og slo noen gode innlegg.  Han scoret i tillegg en fin goal.  Dette vil gi ham selvtillit, og kanskje dukker det opp en mulighet på førstelaget etter hvert.  Hvem vet?  Richie vil uansett være fornøyd bare med det at han nå spiller fotball igjen.

- Vi scoret to mål og burde ha vunnet kampen ut fra antall sjanser.  Vi hadde gode muligheter i første omgang som vi ikke utnyttet, og Neil Mellor var uheldig som ikke scoret et par ganger.  Jeg syntes Mellor jobbet hardt i hva som bare var hans andre kamp etter skade.  Dette er hans pre-season, og han må fortsette å jobbe hardt.  Etter å ha misset alle disse sjansene kunne vi ha tapt kampen etter en del svakt forsvarspill, og unødvendige feil.

 

LFC-Monaco ikke direkte på Viasat

På tvers av hva som tidligere er blitt opplyst kommer ikke Viasat Sport 1 til å sende Liverpools kamp mot Monaco direkte.  Neste ukes kamp på Anfield blir isteden sendt i opptak kl 22.50, mens Bayer Leverkusen-Real Madrid går live.  TV3 sender imidlertid direkte Liverpools første kamp i gruppespillet av Champions League.