Nunez debuterer allikevel ikke i kveld!

Antonio Nunez skulle egentlig debutere for Liverpool på reservelaget i kveld, men sånn skulle det ikke gå... Ny midtstopper-link.

Tidligere i dag ble Antonio Nunez (25) presentert som den vingspilleren en del Liverpool-supportere har savnet så sårt, og i kveld skulle han debutere for reservelaget mot Middlesbrough. Men på dagens trening - hans første på engelsk jord - ble det klart at han allikevel ikke vil debutere sånn med det helt første: der ble han nemlig skadd! 

Selv om det er for tidlig å si sikkert, kan det være snakk om en alvorlig smell for Nunez, for vridninger i kneet er sjelden noen spøk. Hva som er status i denne situasjonen får vi først svaret på i morgen, etter at Liverpools nye nummer 12 har vært gjennom en scanning.

Før skaden skjedde, lovte Nunez, som for øvrig verdsettes til £3 millioner, at han skulle jobbe hardt for en plass på laget. Han syntes det var synd å måtte forlate Madrid, men syntes det var et solid plaster på såret at nettopp Liverpool ble neste stopp. Som en relativt ukjent spiller i England, måtte han også beskrive kort hva han selv mener han kan bidra med:
- Jeg bruker fart til å komme meg ned til dødlinja og slå innlegg foran mål. I tillegg liker jeg selv å forsøke å score, forteller Nunez, som blir sammenlignet med en høyrebeint John Arne Riise av manager Rafael Benitez.

Landskamper i kveld
Som nevnt spiller Liverpool i kveld reservelagskamp mot Middlesbrough, som for øvrig stiller et lag uten de helt store profilene. Kampen starter klokka 20:00 norsk tid, og dette er Liverpools lag fra start: Paul Harrison, Jon Otsemobor, Zak Whitbread, David Raven, Igor Biscan, Daniel O'Donnell, Danny Guthrie, John Welsh, Mark Smyth, David Mannix og Stephen Warnock. Samtidig som reservelaget spiller, er det også mange røde i aksjon for diverse landslag i kveld. Deriblant finner vi klubbens neste signering, Xabi Alonso, som vil spille for sitt Spania mot Venezuela i Las Palmas.

Ujevne resultater for U21-spillerne
I U21-landskampene, som for det meste ble ferdigspilt i går, var Anthony Le Tallec på banen i 62 minutter og Florent Sinama Pongolle hele kampen da Frankrike og Spania spilte 1-1. Irland sikret seg samtidig sin 12 kamp på rad uten tap da de beseiret Bulgaria 3-2. Darren Potter misbrukte en stor sjanse i løpet av de 66 minuttene han fikk spille. John Welsh spilte på sin side ikke for England, men er altså med i dagens reservelagskamp for Liverpool. Skottland og Robbie Foy besøker Ungarn i dag.

Kuffour linkes
Forløpig siste midtstopper-link etter AC Milans Fabricio Coloccini, er FC Bayern Münchens kraftstopper Sammy Kuffour. Ifølge Allgemeine Zeitung er Liverpool interessert i spilleren hvis kontrakt går ut neste sommer.