Nunez får vite mer i morgen

Kneskaden til den tidligere Real Madridspilleren, Antonio Nunez, blir mer avklart i morgen. Hyypiä tar over som kaptein? Kirkland fortsetter sitt comeback – tar snart over for Dudek?

Etter at det tidligere i dag ble klart at spanske Antonio Nunez må gjennomgå en operasjon etter å ha slitt med et delvis avrevet leddbånd i kneet, er det foreløpig usikkert når midtbanespilleren kan få sin debut i den røde trøya. 25-åringen har allerede vært seks uker på sidelinja og har mildt sagt fått en frustrerende start på sin Anfield-karriere. Fra Merseyside blir det nå opplyst at en diagnose vil bli klar i morgen, og at man først da vet mer nøyaktig hvor lenge Nunez må vente før han er spilleklar igjen.

 

Kirkland fortsetter sitt comeback

Chris Kirkland vet alt om skader og er nå i ferd med å fullføre et av sine mange comebacks i Liverpool. Den tidligere Coventrykeeperen vil utvilsomt ha en stor karriere foran seg dersom han klarer å holde seg skadefri de neste årene, og er i kveld klar for ny reservelagskamp. Andrelaget spiller borte mot Birmingham City, i en kamp hvor også Pongolle vil starte. Kommer Kirky igjennom kampen med godt resultat venter de fleste at han snart vil være å finne mellom stengene på førstelaget igjen.

 

Lagoppstilling:

Chris Kirkland
Jon Otsemobor
David Raven
Daniel O'Donnell
Zak Whitbread
Darren Potter
Richie Partridge
John Welsh
Neil Mellor
Florent Sinama Pongolle
Robbie Foy

Reserver:
David Mannix
Paul Harrison
Mark Smyth
Lee Peltier
Ryan Wilkie

 

Hvem blir kaptein?

Lørdag får vi svaret på hvem som tar over som kaptein for Steven Gerrard. Liverpool har enda ikke gått ut og sagt noe sikkert om hvem som skal ta over som kaptein på skuta etter Gerrards lange skadefravær. Mange forventer at Sami Hyypiä skal assistere, mens andre igjen spekulerer i at Jamie Carragher endelig skal få en sjanse til å lede Liverpool ut på banen. Rafa venter trolig til lørdag med å offentliggjøre sitt valg.