Nunez spiller i kveld

Liverpool bekrefter at Antonio Nunez spiller på reservelaget i kveld. Benitez sier at Alonso neppe spiller til lørdag. - Tre gode omganger av fire. Usikkert angående flere spillerkjøp.

Ny spiller i aksjon

Rafael Benitez bekreftet på dagens pressekonferanse at Antonio Nunez vil spille i kveldens reservelagskamp mot Middlesbrough, og at han ville være involvert i lørdagens kamp mot Manchester City dersom det gikk bra.  Manageren forklarte at han har fulgt spilleren også under hans dager i Valencia, og at man hadde kontaktet Real Madrid før det ble aktuelt å selge Michael Owen.

Rafa slo fast at Nunez var en spiller som jobbet hardt opp og ned langs flanken, og at han ville være en nyttig spiller.

Antonio Nunez, som altså er blitt tildelt trøye nr.12 i Liverpool, mente at det var vanskelig å forlate en klubb som Real, men at han samtidig så fram til både å spille på Anfield og få veiledning av en manager som Rafael Benitez.  Den ikke alt for taletrengte spanjolen hadde sett en del engelsk fotball på fjernsyn og mente han hadde en rimelig klar oppfatning av hva han gikk til.

Middlesbrough res – Liverpool res har avspark kl 20.00, og vi vil følge Antonio Nunez og komme med jevnlige rapporter her på liverpool.no

 

Xabi trolig ikke med mot City

På spørsmål angående Xabi Alonso kunne ikke Rafael Benitez bekrefte om avtalen nå var i orden:  - Det er andre som tar seg av dette, men bare detaljer gjenstår.  Jeg håper at alt vil være hundre prosent i orden innen helgen.

Manageren tvilte imidlertid på at det ville være aktuelt å bruke Alonso til lørdagens kamp mot Manchester City, siden handelen hadde dratt slik ut og spilleren tidligst ville være på Merseyside før mot slutten av uka.

Liverpool FC kunne uansett si at det ikke ville bli flere pressekonferanser hvor spillere ble presentert denne uka!

 

Ingen forandring på spillestilen

Rafa ble spurt om 2.omgangen mot Tottenham ikke viste et Liverpool med en spillestil som lignet den man hadde hatt under Gérard Houllier:  - Vi har spilt to kamper, og vi har prestert tre gode omganger og en som var skuffende.  Min filosofi er uansett ikke forandret.  Jeg ønsker å bruke to spisser, to breddeholdere, og ha et lag som besitter fart og bevegelse.  Dette vil vi fortsette å jobbe med.  Det viktigste er å vinne kampene, men det er også viktig for meg at vi spiller på en spesiell måte.

På spørsmål om det ville komme flere kjøp utenom Nunez og Alonso var sjefen heller kryptisk.  Han understreket at det var viktig å ha en fyldig tropp som ga mange muligheter, men han verken avkreftet eller bekreftet flere nyervervelser.