Ny dato for Leicester v Liverpool

Bortekampen mot Leicester er som ventet flyttet til søndag 28.mars. Diego Maradona ville vært favorittpartneren til Michael Owen.

Ny søndagskamp for de røde

Etter at Liverpool avanserte til 4.runde i UEFA-Cupen var det ventet at det ville bli en ny dato for bortekampen mot Leicester City.  Returkampen mot Marseille spilles som kjent på torsdag 25.mars.  Oppgjøret på Walker Stadium vil dermed bli spilt søndag 28.mars kl 16.00.

 

Diego Armando favoritten til St.Michael

Michael Owen var tilstede på gallaen som markerte FIFAs 100 års jubileum i går, og hvor man hadde invitert alle spillerne på den mye omdiskuterte listen over de 100 beste nålevende spillerne, plukket ut av Pele.  På spørsmål om hvilke av disse spillerne han helst ville hatt som angrepspartner, valgte Liverpools scoringskonge en omdiskutert argentinger:  - Når det er snakk om tidenes beste spiller, ville både Maradona og Pele være med i den diskusjonen.  Jeg har møtt Pele, men bare sett klipp av ham som spiller.  Han var noe helt spesielt.  Jeg har spilt sammen med mange gode spillere, og av disse var Alan Shearer den beste.  Men hvis en spør meg om hvem jeg helst ville spille sammen med, må det bli Maradona.  Han var en fantastisk spiller.