Ny interesse fra Thailand?

Ny vending i Thailand-saken? Stor stemning, optimisme og stort samhold i England-leiren. Stephane Henchoz reiser hjem. Harry Kewell saksøker Gary Lineker.

Inspirert av sin statsministers forsøk på å kjøpe seg inn i Liverpool FC, skal Paiboon Dangrongchaitham, sjef for Thailands største musikkselskap GMM Grammy, være interessert i å prøve på det samme. Ifølge Dangringchaitham er dette noe han initierer på egen hånd, selskapet er ikke innblandet, melder BBC.

 

Optimistisk England

Etter 4-2 seieren over Kroatia i går, er Steven Gerrard, Michael Owen og Jamie Carraghers England altså klare for kvartfinale mot Portugal på torsdag.

- Hvis vi fortsetter å spille som i går, tror jeg ikke vi vil være en ønskemotstander for noen, sier Steven Gerrard, som spilte en god kamp igjen i går.

Liverpool-kapteinen tror likevel at Portugal vil bli et vanskelig lag å slå.

- De har mange god individualister som vi må være obs på. Når det er sagt, har vi også gode individualister, påpeker Gerrard.

- Selv om de er vertsnasjonen, vil jeg ikke si at vi er underlegne. Tvert imot tror jeg Portugal vil frykte England på torsdag, sier han.

 

Måltørke for Michael

Til tross for to mer eller mindre målgivende pasninger, gjorde ikke Michael Owen en like god figur som Gerrard i går. «Stevie G» går likevel ut med uforbeholden støtte til sin klubbkamerat.

- Alt i alt gjorde Michael en god forestilling, han løp som en helt og la opp til to mål. Det er ikke bare scoringer som teller, insisterer Gerrard på.

Igjen måtte Liverpools stjernespiss gå av banen uten nettkjenning, og det til tross for at nettopp Steven Gerrard uselvisk overlot ham ballen alene med keeper.

- Jeg gjorde det fordi det ville toppet kaka om Michael hadde scoret. Men målene fra den kanten vil komme – han er en absolutt briljant spiller, framholder Gerrard.

 

Hjemreise for Sveits

Sveits, med Stephane Henchoz på høyreback fra start, røk som ventet ut etter tap for Frankrike i går. Etter en god start, våknet Thierry Henry og skapte trøbbel mot slutten. Liverpools mann leverte en varierende forestilling, med tidvise problemer med Frankrikes kjappe teknikere, så som Arsenals Robert Pires.

 

Søksmål fra Harry Kewell

Harry Kewell (bildet) saksøker Sunday Telegraph, en av avisas journalister og dens spaltist Gary Lineker. Årsaken skal være skriverer i forbindelse med Kewells overgang fra Leeds til Liverpool i fjor sommer, da mange – og deriblant The Sunday Telegraph – hevdet at spilleren utnyttet gamleklubben da han gikk for £3M i stedet for for £5M. Fra avisas side blir det gitt uttrykk for forundring over søksmålet, og særlig at det ikke kommer før nå.