Ny TV-kamp klar

Liverpool-Chelsea går direkte. Chris Kirkland må vise hva han duger til. Liverpool linket til spansk midtstopper.

Nyttårskamp live

Liverpool-Chelsea vil bli sendt direkte på Sky Sports lørdag 1.januar kl 13.45.  Det betyr at Canal+ også etter alle solemerker vil sende oppgjøret direkte på årets første dag i 2005.

Det har vært trekning for gruppespillet i UEFA-Cupen i dag, og Newcastle skal bl.a. spille hjemme mot Sporting Lisboa 15. eller 16.desember.  Det kan medføre at Liverpool-Newcastle lørdag 18.desember, vil bli flyttet til søndag.

 

Offensiv Kirkland

Rafael Benitez har antydet at han nå vil la Chris Kirkland få en skikkelig sjanse til å vise seg fram etter at den offensive keeperen var på førstelaget for første gang denne sesongen mot Chelsea.  Til Liverpool Echo legger ikke den skaderammede 23-åringen skjul på at dette er en mulighet han må ta vare på, etter at lange opphold tidligere har gjort at han bare i nokså korte perioder har vært innom den beste ellveren.  – Jeg ønsker å sørge for at sjefen ikke tror at han behøver en ny keeper.  Jeg må prestere nå, så enkelt er det bare.  Når en ny manager kommer inn må du sørge for at han ikke har en ny keeper som prioritet når transfervinduet åpnet igjen i januar, eller til neste sommer.

- Jeg har vært så mye ute at jeg er gått lei av å lese om hvor mye potensial jeg har.  Alt jeg ønsker er å spille og vise hva jeg duger til.  Da jeg reiste tilbake fra Athen fortalte sjefen at jeg ikke behøvde å spille for reservene dersom jeg følte meg sliten, men jeg var bestemt på at jeg ønsker å være så mye ute på banen som mulig.  Jeg hadde blandede følelser på søndag.  Det var godt å være tilbake, men jeg var misfornøyd med resultatet.  Avisene spekulerte i at jeg ville spille den kampen, men jeg visste det ikke selv før en halvtime før avspark.  Jeg følte en nervøs selvtillit.  Det var en stor kamp å komme tilbake på, men jeg følte meg bra. 

- Fra mitt synspunkt sier det seg selv at jeg ønsker å være på laget for godt, og ikke bare i de neste fem kampene.  Det er opp til meg nå.

 

Interesse for Pablo Ibanez

Ifølge flere nettsteder skal en rekke toppklubber være interessert i Pablo Ibanez.  Liverpool skal være en av klubbene som følger den høyreiste midtstopperen til Atletico Madrid nøye, og Manchester United og Arsenal skal også være blant dem som vurderer 23-åringen.