Nye rykter om Thailandske millioner

Kilder fra Østen avviser avisoppslag om at Liverpool skal signere en avtale verdt £65M. Houllier tror at Michael Owen kan forsvinne til utlandet, men vet ikke når.

Stor investering i LFC?

Den ikke alltid pålitelige Sunday Express skriver i dag at Liverpool og den thailandske statsministeren Thaksin skal være enig om en avtale verdt £65M, og som skal underskrives på mandag.  Pongsak Raktapongpaisarn, som er visehandelsminister, benekter imidlertid om at partene er enige, selv om forhandlinger skal ha pågått:  - Jeg innrømmer at det har vært avtaler, men det er ingen enighet om en avtale.  Hvordan kan de da signere på mandag?

Til Sunday Express skal Raktapongpaisarn ha sagt det motsatte, han papirene ville bli signert på et ukjent sted i morgen.  Han understreket også der at pengene er fra Thaksin personlig, og ikke er offentlige midler, som skal brukes til å bedre standarden på fotball i hjemlandet.

Hvis avtalen skulle godkjennes er det antatt at det vil gi Thaksin Shinawatra en aksjedel på 30% i Liverpool FC.  På Anfield har man foreløpig ikke kommentert disse ryktene.

 

Houllier tror ikke CL er avgjørende for Owen

Gérard Houllier gjentok sist uke at han tror Michael Owen forblir på Anfield i den overskuelige fremtid.  24-åringen har et år igjen av sin kontrakt med de helrøde, og selv om man er optimister i klubben at den snart vil bli forlenget tror Houllier at spilleren etter hvert kan komme til å gå til en utenlandsk klubb:  - Samtaler blir foretatt med Michael for øyeblikket, og vi er fortsatt optimister.  Forhåpentligvis vil en avgjørelse bli foretatt før han reiser til Euro 2004 med England neste måned.  Det vil også være best for ham, fordi da kan han konsentrere seg om landslaget.

- Uansett hva han bestemmer, så tror jeg ikke det vil være avgjørene om vi kvalifiserer oss for Champions League eller ikke.  Det er andre ting å vurdere.

- På et eller annet tidspunkt antar jeg imidlertid at han vil reise til utlandet.  Hvorvidt det blir i år eller om to år vet jeg ikke.  Hva jeg vet er at han i så fall kan håndtere det som dukker opp.  Uansett hva penger kan gi deg er den menneskelige faktor den mest viktige.  Michael vet det bedre enn noen.