Offisielt bud på Alonso – goodbye Danny!

Alle transferspekulasjonene de siste par dagene nådde et foreløpig klimaks da det i ettermiddag ble kjent at LFC har kommet med et formelt bud på Xabi Alonso. Offisielt: Murphy har signert for Charlton.

Real Sociedad sendte i ettermiddag ut en pressemelding hvor de bekrefter å ha mottatt et offisielt bud fra Liverpool på Xabio Alonso. Det har lenge vært kjent at Benitez har jaktet på den ettertraktede midtbanespilleren. Nå kan den spanske midtbanespilleren snart bli rød.
I pressemeldingen heter det videre at Liverpool har vært i San Sebastian og forhandlet direkte med spanjolene. Sociedad bekrefter at de er interessert i å selge, og det er derfor ventet at salget går igjennom i løpet av kort tid! Det blir antydet en pris på £10.7M.
Real Madrid var tidligere interessert i spilleren. Fansen har imidlertid bønnfalt helten sin om å ikke å gå til fienden i hovedstaten. Spill i Premier League kan dermed bli løsningen.

 

Murphy skrev under for Charlton
Charlton melder at de har fått underskriften til Danny Murphy. Midtbanespilleren ble kalt inn på kontoret til Benitez i slutten av forrige uke fortalt at de hadde mottatt bud på ham og ønsket å selge. Etter en kort avskjed med spillerene har Danny forhandlet også med Tottenham om en overgang. Etter at overgangen til White Hart Lane falt igjennom i går har Murphy valgt å spille på The Valley de neste fire årene. Overgangssummen skal være £2.5M.

 

Mer om disse sakene utover ettermiddagen og kvelden.