Offisielt: Xabi Alonso på vei

Real Sociedad bekrefter på sine hjemmesider at Xabi Alonso skifter klubb. Steven Gerrard eneste røde fra start for England.

Fra før har spillerens agent, Inaki Ibanez, uttalt at det kun er formaliteter som gjenstår før midtbanspilleren kan ikle seg den røde Liverpool-drakta. I skrivende stund kan disse formalitetene begrense seg til kun å gjelde en medisinsk test. 22-årige Xabi skal spille onsdagens vennskapskamp mot Venezuela i Las Palmas, før han kan ankomme Liverpool allerede på torsdag. Tidligere er det antydet en overgangssum på £10,7 millioner, hvorav £2,7 millioner er avhengig av antall kamper spilt.

Garcia neste?
Med Antonio Nunez klar og Xabi Alonso på vei, rettes søkelyset nå mot Luis Garcia. Barcelonas sportsdirektør Txiki Begiristain sier at ingen representanter fra Liverpool har kontaktet spilleren, men også at: 
- Vi ønsker at spillerne våre skal bli her og at de skal være fornøyde. Hvis noen av dem ikke er det, vil vi forsøke å finne en løsning.

Bare Liverpool i England

Michael Owen er i ferd med å tilpasse seg sitt nye liv i Spania, og han synes det er rart å se Real Madrid-logoen bak sitt navn i avis-oversiktene over den engelske landslagstroppen.
- Det var hardt å forlate Liverpool, og jeg kunne ikke ha spilt for noen annen engelsk klubb, fastslår den tidligere Everton-supporteren.

En rød for England
Av Liverpools spillere er det bare Steven Gerrard som er funnet verdig en plass til Englands startellever til treningskampen mot Ukraina på St. James' Park i morgen kveld.