Owen-forhandlinger starter snart

Forhandlinger om ny kontrakt med Owen begynner i januar. Houllier sint på Owens agentfirma. Owens pappa trolig ny agent. Bud på Henchoz avslått.

Liverpool vil starte kontraktsforhandlinger med Michael Owen senere denne måneden. Owen har 18 måneder igjen av kontrakten og man håper at spilleren følger i fotsporene til Steven Gerrard, Jamie Carragher og Chris Kirkland som alle har signert nye avtaler.

- Jeg vil tro at diskusjonene rundt en ny kontrakt vil starte denne måneden. Vi venter bare på at Michael skal komme tilbake, fordi han spiller så stor rolle for våre prestasjoner og resultater. Jeg tror Michael kommer til å signere ny kontrakt. Det er min mening. Michaels agent (Tony Stephens, red. anm.) er bortreist for øyeblikket, men kommer tilbake senere i januar. Da vil Rick Parry og jeg ta en prat med ham, bekrefter Houllier.

 

Ultimatumet fra formann Jon Holmes i Michael Owens agentfirma SFX om at stjernespissen forsvinner dersom de røde ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League har fått Gerard Houllier til å se rødt.

- Hvis vi ikke når Champions League, kan det ha sammenheng med fraværet av Michael Owen. Han har vært ute i tre måneder. Så hvis agenten sier at vi må spille i Champions League, må han ta til etterretning det faktum at dersom vi kanskje hadde vært heldigere med Michael og han ikke hadde blitt skadet, ville vi vært på Champions League-plass. Jeg finner det merkelig at noe kommer ut og sier ”hvis det ikke blir CL-spill, så forsvinner han”. Enda har han ikke tatt hensyn til at spilleren, vår toppspiller, har vært ute i tre måneder. Det er ikke bare Michael Owen og en agent som ønsker Champions League det gjøre hele klubben og alle supporterne, uttaler en sint manager.

 

Som vi skrev i går vurderer nå Michael Owen å vrake agentfirma SFX når partenes kontrakt går ut i juli, og ifølge avisen The Guardian skal pappa Terry ta over ansvaret for sønnens forretninger.

 

Bud på Henchoz avslått

Sky Sports opplyser at Liverpool har avslått et bud på £2M fra VfB Stuttgart på Stephane Henchoz. Den tyske toppklubben gir dermed opp håpet om sikre seg midtstopperen. Stuttgart-sjef Felix Magath har fått bekreftet av Liverpool at spilleren ikke er til salgs.

- Liverpool er ikke villige til å snakke om en overgang. Så saken er lagt død, sier Magath.