Owen snart klar for forhandlinger

Nettstedet ”You'll never walk alone” skriver i dag at Michael Owen vil diskutere sin fremtid sammen med sin agent den kommende uka. Og det er da ventet at kontraktsforhandlinger med Liverpool FC vil starte i etterkant av dette.

Owen snart klar for kontraktsforhandlinger

Ifølge nettstedet ”You’ll never walk alone” vil Michael Owen i løpet av uken som kommer starte preliminære diskusjoner med sin egen agent Tony Stephens angående en forlengelse av kontrakten med Liverpool. Det er ventet at Owen og Stephens vil diskutere gjennom spillerens ulike muligheter før de starter samtalene med Liverpools representanter. Det er ventet at Stephens vil ha et møte med Liverpools daglige leder Rick Parry før utgangen av måneden.

Stephens er nemlig mannen Owen stoler på skal gi han de rette rådene for resten av karrieren, etter at han ble misfornøyd  med agentfirmaet SFX. Stephens har vært utenlands i en lengre periode, og Owen ville vente til han var tilbake i England før han startet med kontraktsforhandlingene.

Ifølge YNWA skal Owen ha hevdet at det å kvalifisere seg til Champions League slett ikke blir den avgjørende faktoren for om han forblir i Liverpool eller ei. Han har også uttalt at han i en alder av 24 år må forvisse seg om at hans neste kontrakt er slik han vil ha den, ettersom det trolig er den viktigste kontrakten han underskriver i løpet av sin karriere.

Enkelte medier har spekulert i at Owen kun ønsker å forlenge kontrakten med Liverpool med ett år, men YNWA mener dette ikke medfører riktighet, da en slik kortsiktig forlengelse verken vil passe spilleren eller klubben. Begge sider ønsker trolig å få slutt på de konstante spekulasjonene omkring Owens fremtid, og med en ettårs forlengelse vil jo spekulasjonene bare fortsette.

Owen har hele tiden forholdt seg taus og aldri kommentert de mange avis-spekulasjonene om hvilke ønsker spilleren har. Så snart Owen og Stephens har fått diskutert gjennom tingene den kommende uken, er det ventet at kontraktsforhandlingene med Liverpool FC vil starte ganske snart.