Owen sparker agentfirma?

Etter det vi forstår vurderer Michael Owen å bytte agentfirma til sommeren. Det er ukjent om de siste uttalelsene til SFX på vegne av superspissen er bakgrunnen for dette.

Etter det vi forstår er Michael Owen ikke overbegeistrert for SFX-formann, Jon Holmes, uttalelser om stjernespissens fremtid på Anfield. Michael Owens kontrakt med det store og kjente agentfirmaet SFX går ut til sommeren. Han skal nå vurdere å si opp avtalen.

 

Det er Tony Stevens, som jobber deltid for SFX som i alle år har tatt seg av Michael Owen og hans karriere. Det er også han som nå forhandler om en eventuell ny 4-års avtale med Liverpool på vegne av Michael. Uoffisielt har spilleren selv latt det skinne igjennom at han ønsker å forlenge på Anfield. Uttalelsene fra Jon Holmes, der han antyder at CL-spill er nødvendig for å holde Liverpools nummer 10 på Anfield, går dermed på tvers av dette.

 

En av årsakene til at det drøyer lenger enn normalt med Michael Owens forhandlinger kan dermed være forholdet hans til sitt eget agentfirma. SFX tar seg også av karrieren til David Beckham. Det kan dermed være flere årsaker til at Owen nå vurderer et byttet.

Owen avgjørelse senere i dag
Houllier vil senere i dag avgjøre om Michael Owen er nok restituert til å spille morgendagens kamp mot Chelsea. Houllier uttalte tidligere i dag at spissen er "veldig nært et comeback". Dersom han ikke kan spille i morgen, skal han i hver fall vært klar lørdag. En test i ettermiddag vil avgjøre mot Owen spiller mot Chelsea eller ei.